Vihdoinkin tämä loppuu. Työ siis. Tätä on odotettu. Nyt olenkin euforisessa mielentilassa. Kiva olla töissä. Oikeasti! Yksi asukas tuli halailemaan ja sanoi, että mitä sä valvot mene nukkumaan hyvä ihminen. Ja kun kerroin, että vähän niinkuin kuuluuu työnkuvaan valvoa niin tämä asukas halusi välttämättä valvoa puolestani. Ihanaa! Toinen on tippa linssissä (vaikkei olekaan silmälaseja) kun lähden. Saas tosin nähdä kauan olen poissa. Perjantailta jo puuttuu porukkaa iltavuorosta ja siitä etiäpäin aika monelta päivältä... Mutta ensi perjantaina vedän koomakännit Poitsun kanssa. Ilmasen viinan bileet on aina ilmasen viinan bileet.

Herra M soitti tänään. Kysyin lähteekö mukaan häämessuille. En ole koskaan kuullut niin hersyvää naurua... Sanoi kyllä, että muuten lähtisi, mutta kaverin tuparit on samana päivänä. Hyvin keksitty. Messut kun on aamusta ja tuparit illalla. Vaikka matkaan menevä aika lasketaan mukaan niin olisi ehtinyt.. Että sori K, en lähde häämessuille.

Herra M jo kyseli  happamana, että olenhan koulussa ilmoittanut, että minulla on jo vakihoito. Ettei muut tule hänen apajilleen. Mietti jo, että pitäisikö hänen puolustaa omaisuuttaan... OMAISUUTTAAN! Tosi sankarillista...Not.  Herra lähtee reissuun useaksi viikoksi, joten voi sinä aikana kevyesti miettiä mitä teen, missä ja kenen kanssa. Itseasiassa päätin jo, että meidän seksisuhde tulee nyt loppumaan. Syy: ei vaan huvita. Tätä jatkettu jo pari vuotta niin eikö ole jo aika saattaa homma päätökseen. Varsinkaan kun itselläni ei ole aikomustakaan tehdä tästä mitään vakavaa.