Nyt kun olen saanut rutinani rutistua niin on aika siirtyä iloisempiin asioihin. Kivaa tosiaan on, että lapset eivät ole kotona vaan saan rauhassa suhata työpaikkojen ja kodin väliä. Ei tarvitse huolehtia kuin itsestään. Ja aion huomenna mennä ilmasta riippuen joko sohvalle tai nurmikolle lukemassa Juha-Pekka Koskisen novellikokoelmaa, jonka lainasin kirjastosta. Siinä ovatkin huomisen (tai tämän päivän) suunnitelmat.

Ai, mutta lupasin mennä K:n kanssa kuntosalille. Ei ole paha uhraus. Tunti kuntoilua ja puoli tuntia höyrysaunaaa kuulostaa melkoisen hyvältä. Keskiviikkona samanlaiset suunnitelmat: lukemista ja kuntosalia. Joogaan en huomenna mene kun on menkat.

Johtukohan se äskönen vi...tus liian alhaisesta verensokerista. Söin kaksi keksiä ja tuli heti parempi mieli. Suosittelen muillekin: domimokeksi pitää pahat henget loitolla. Otin kyl kanssa särkylääkkeen menkkakipuihin, että ehkä sekin...

Muita kivoja juttuja... Löysin alesta Timo Rautiaisen levyn. Se on hyvä. Sitten to on lapsilisä päivä. Tulee rahaa. Tilillä ei ole yhtään rahaa, mutta kyllä sitä pari päivää elää leivällä. Menin lainaan viime viikolla kaverille 40 euroa kun en muistanut, että tänään menee kuntosalimaksu... No. Aina ei voi  voittaa, joskus ei ikinä. Tosin meikäläinen voitti eilen pitkässä vedossa 2 euroa 90 senttiä. On sekin parempi kuin ei mitään...

Pitäsköhän mennä tänään kerään pulloja puistosta, että sais maitoa? Ei tarvis kovin montaa niin sais jo litran. Tekis nimittäin mieli ruishiutalepuuroa. Kuunnelkaa nyt mua. Kolme päivää olen ollut ilman cipralexiä ja jutut jo tällasia...Tosin kello on jo puoli viisi ja väsyttää, että ei voi varmaan vaatia kovin älyllisiä juttuja?

Mitäköhän muuten työkaveri A:lle kuuluu? Porista tais olla taas jotain juttua lehdessä...