Itselläni kerrankin on vapaa päivä niin töistä kuin koulustakin ja ajattelin vain olla. Eli nauttia siitä ettei tarvi tehdä mitään. Tai pitäisi, mutta jos teen vain ihan vähän proseminaarityötä ja luen lihaskokeeseen. Ihan vain vähän. Ja siivon kun on aikaa kokonainen päivä. Ja muuta sellaista pientä. Illalla saa rauhassa katsoa Linnan juhlia ja syödä pop cornia. Mahdollisesti annan puhelimen olla äänettömällä koko päivän. Mihinkään sitä en piilota koska en sitä sitten kuitenkaan löydä... Vieläkin on kadoksissa kuopuksen puhelin jonka laitoin hyvää jemmaan kaksi kuukautta sitten. En vain tajua mihin sen laitoin!

Eilen löysin lipastoa siivotessa kelakortin, uimahalliin lippuja, särkylääkereseptin, esikoisen todistuksen ja entisen kotikaupungin kirjastokortin. Ihan kivat kun löytyi. Sitä kelakorttia olen ja kaivannutkin...

Tänään kävin tiimarista ostamassa kasan lahjapaperia. Tarkoitus olisi huomenna paketoida osa joululahjoista.

Kuopus alkoi kiukutella. Luoja, että yhdestä ihmisestä lähtee kiukkua. Mistä perinyt moisen? Nyt tarvii rasvata neidin jalat. Kuopus on kuin kuningatar sohvalla koivet ylhäällä odottaen jalkahoitajaa... Raivostuttava penikka. Valitettavasti moinen kunigattarena olo on tullut isän puolelta... Tarkemmin sanoen kuopuksen tädiltä.