Nyt on sitten ihan pakko saada joku putkimies joko sukuun tai kaveripiiriin. Ei tule mitään. Metsästin tällä viikolla yhtä viheliäistä putkimiestä joka menisi poistamaan tukkeuman vuokralaisten suihkun lattiakaivosta. Ei vedä. Ei vedä, mutta kohta vetää. Sain vihdoin ja viimein ensi viikolle sitten sen putkimiehen, joka menee sinne kun ehtii. Päivää ei osannut vielä sanoa. Mukavaa. Että jos jollain on ylimääräinen putkimies niin voi lähettää tänne!

Kyllä huomaa, että tavallisista duunareista on valtava pula. Ei vain ole niitä jotka tekee putkihommia, rakentaa, korjaa, käyttää käsiään. Muurareita saa hakea oikein etsimällä ja sitten kun sellaisen löytää niin se tulee kun tulee, muttei ainakaan kahden kuukauden sisään. Ystäväni palkkasi sähkömiehen ja meni ihan puolitoista kuukautta ennen kuin herra sähkömies saapui piuhat laittamaan...

Tarvii ensin käydä tämä urheiluhierojakoulu loppuun ja miettiä sitten jos jatkasi putkimies-muurari-puusepäksi. Ei tarvisi menettää hermojaan kun jotain sattuu. Toisaalta nyt on tätä pikkujouluaikaa, että jos jostain nyt joku putkimies löytyisi?