Herätys aamulla kello 6.10. Töihin pitäisi pyrkiä ja viedä lapsi sitä ennen bussille, joka lähtee kello 7. Tai pitäisi. Eli lopun voi arvata. Oikeasti bussi menee 7.50 eli myöhästyin tunnin töistä. Kiva, kiva. Alkoi tämä päivä taas kivasti. Toisaalta miten voi alkaa hyvin päivä kun iltakaan ei mikään grande final ollut.

Kuopus oli synttäreillä ja lähtöhetkellä jumalaton show. Pentu juoksi ympäri juhlapaikkaa ja huusi. Siinä vaiheessa kaipasin kovasti hirvikivääriä. Sain lapsen kuitenkin autoon ja kotiin. Mutta oli sitten vähäksi aikaa synttärit käyty.

Oletteko ikinä miettineet mitä oikeastaan puoli- ja täyshoito sisältävät. Tarkoittaako puolihoito, että hoito on viikonlopun ja kokohoito koko viikon. Eli toisin sanoen kokohoito olisi seurustelusuhde? Eikö niin. Aina kun vaan puhutaan hoidosta niin miten se sitten on oikein määritelty? Itse sanoisin, että puolihoito on viikonlopun kestävä ja osahoito semmoinen muutaman tunnin juttu. Aivan hyvä Myrkytar. Mikä on jatkohoito? Se on hoito joka jatkuu viikonlopun yli maanantaille ja mahdollisesti tiistaille, mutta ei missään tapauksessa pidemmälle. Koska muuten siitä tulee täyshoito. Ja mikä on hoitotakuu? Koska kunnilla se on kolme kuukautta niin tarkoittaako se, että hoidon on oltava käytettävissä kolme kuukautta? Mielenkiintoisia kysymyksiä, eikö vain?

Ystäväni K esitti tässä yksi päivä, että miksei Suomen oikeuslaitos markkinoi KappAhl- tyyliin tapa kolme istu kaksi? Eikö olisi kätevää. Tai varasta kolme juhlatuuttia kahden hinnalla?