Olenko jo kertonut pyörästäni? Ei ole varastettu, mutta esikoinen lainasi sitä (tosin ei kysynyt lupaa) ja hukkasi avaimen. Hukkasi ekan avaimen toissa vuonna niin nyt ei ole sitä vara-avaintakaan. Arvatkaa vain kuinka mukava on lähteä fillarilla töihin... Olisi juuri nyt yksi esipuberteetti-ikäinen lahjoitettavissa... Onneksi menee isälleen viikonlopuksi niin saa levähtää... Niin, että V ja E kun tulette tännepäin ensi lauantaina niin jos sattumalta otatte mukaan myös rautasahan.... Pitäs kyllä ostaa oma. Ei kai ne paljoa maksa. Maksuista tuli mieleen, että piti maksaa autolaina tänään! Aikaa vielä 46 minuutttia..

Ei ollu rahaa tilillä tarpeeksi. Ei kai se haittaa jos maksan huomisen puolella (johon 40 jännittävää minuuttia) kun tilit tulee. Monikossa siis juu. On se kumma kun vaikka tekee muutaman päivän keikkaa ja saa vähän ylimäärästä rahaa niin ei riitä. Enkä ole edes ostellut mitään muuta kuin ruokaa ja bensaa. Ensi kuussa menee ylimääränen 1240 euroa kaiken maailman opiskeluihin. Vois mennä enemmänkin... Tekisi niiiin mieli mennä lukeen vielä aikuiskasvatuksen apro. Mutta ehkä sitten ensi vuonna.... Sit vois opiskella sitä espanjaakin ja lukea vyöhyketerapiaa ja muuta. Jee! Miten aika oikein riitää?

Nyt olis haussa muutama kiva työpaikka, mutta en uskalla hakea kun saan ne kuitenkin. Ajattelin nimittäin omistaa tammikuun ihan itselleni. Muutama keikkapäivä ja opiskelua ja kirjoittamista. Vois tehdä ihan hyvää. Sain tänään aivan loistoidean romaanille, mutta sitä en tässä kerro ettei kukaan varasta ideaa... Sori.

Ideoista puheenollen Roman Schatzin uutuus Euro kuulostaa juoneltaan melkoisen mahtavalta. Kritiikkiä on saanut teos osakseen, huonoa siis, mutta ajattelin kuitenkin joskus lukasta. Ideahan on se, että ryhmä seuraa euron kolikon menoa euroopassa ja jossain vaiheessa paljastuu, että porukkaa sitten kuvataan ja tätä piilokamera-tosi-tv-juttua esitetään katsojille. Heh heh. Hieno idea!