Levoton. Se tulee mieleen kun itseäni katselen (tai katselisin jos katselisin peilistä). Ajatukset harhailee. Sitä rupee miettimään outoja asioita pienessä päässä. Jäin nimittäin miettimään kun Herra M. kysyi miksen seurustele, että miksi oikeesti en seurustele. En tiedä. Oli pakko ruveta miettimään asiaa.

- en kestä enää yhtään pettymyksiä.

-on vaikea luottaa ihmisiin, joita ei vielä tunne.

- kaikki menee kuitenkin päin helv...ä, joten en edes uskalla.

- olen nirso. Todella nirso.

En tiedä miksi Herra M. sitä kysyi enkä jaksa pohtiakaan. Olen tullut siihen tulokseen jo vuosia sitten, että toisten ihmisten ajatuksen juoksua on mahdotonta seurata kun ei aina oikein tiedä mitä itsekään ajattelee. Kuten nyt. Herra M. ilmoitti noin toisessa lauseessaan, että on käynyt kaikissa sukupuolitautitesteissä juuri. Niin? Tarkoittaako se, että hän ajattelee, että jossain  vaihessa ollaan enemmän tekemisissä vai mitä? Kyseli taas mitä lapsille kuuluu. Lähtiessä vielä muistutti, että muista sitten levätäkin. Miksi se huolehtii jos ei kiinnosta? Luoja, että mun rakkauselämä on todella köyhää kun tällasia mietin.

Sitten kaiken naurun huipuksi viimevuotinen tapaus: narsistinen persoonallisuushäiriö laittoi viestiä, että lähdetkö rannalle? Varmaan juu... Ensin ajattelin olla vastaamatta, mutta laitoin kuitenkin, että: "kuulut luokkaan alä vastaa, joten älä jatkosssakaan pidä yhteyttä muhun".  Sillä ihmisellä on oikeasti narsistinen persoonallisuushäiriö ja se ei ole ollenkaan hauskaa. Ne ihmiset ovat niin täynnä itseään, kateellisia muille, yrittävät kaikin mahdollisin keinoin hallita toista, nostavat itsensä muiden yläpuolelle ja pyrkivät latistamaan pikkuhiljaa toisten itsetunnon. Tästä asiasta lisää sivuilta :

http://www.narsistienuhrientuki.info/index.php?alasivu=180&valikko=2

http://www.healingeagle.net/Fin/Vaknin/Aapinen.html

http://www.tietopankki.com/narsismi.html

Että kun sellaiseen kohtaatte niin juoskaa karkuun ja nopeasti, sillä se on sairaus josta ei parane vaan jossa kärsivät kaikki läheiset...

Mutta se Herra M.? Katsellaan. Nim. varma ja helppo (ainakin sille).