Enää ei ole siis ihan kamalasti työpäiviä jäljellä. Ihanaa. Sitten voi keskittyä koulunkäyntiin. Sellaiseen kuin oli tänään. Ruokiksella en ehtinyt käydä kaupassa joten pojat samalla siellä käydessään toivat minullekin ostoksia. Banaaneja ja tamppooneja. Kamalan kätevää kun on niin ystävällisiä uroksia koulussa. Itsehän olin sillävälin hierottavana. Siksi en siis ehtinyt käymään kaupassa. Pojat olivat kyselleet myyjältä missä on tamppooniosasto kun eivät itse löytäneet. Että ei ne ihan avuttomia ole ne nuoret. K. oli hivenen katkera kun kerroin päivästäni. Sanoi, että aika hyvin jo koulutettu on. En oikein tiedä onko kyse koulutuksesta vai siitä, että on menkat. Jostain kumman syystä näinä aikoina kaikille käy kaikki mitä kysyn...? Ja nyt en edes ollut pahalla päällä. Paitsi aamulla. Ja silloin vasta olinkin. Että otti päähän herätä seitsemältä kun en ollut saanut kunnolla nukuttua. Näytin niin aamulla kuulemma niin kamalan kärttyiseltä, että jopa RyhmänVanhin tuli halaamaan. Ja tätä ei usein tapahtu. Kyllä sitten ensimmäisen hieronnan jälkeen alkoi hymy irrota. Kun on pakko tsempata asiakkaiden kanssa niin on. Ja sitten ei enää jaksa olla kärtty.

Päivällä tuli taas jo juttua siltä tasolta, että moro. Meidän koulun nuorimmatkin jo alkavat pikkuhiljaa päästä mukaan juttuun. Ensimmäisen kerran kuulin NuoriHerraJalkapalloilijan heittävän miltei kaksimielistä juttua. Kyllä se sitten punastelikin kun sanoin, että alkaa meidän vanhojen opit mennä jo perille. Viimeinen luentotunti on aina pahin. Nyt taas kaikki lähti viattomasti banaanista. Siitä samasta jonka pojat toi kaupasta. Tiedättehän, että banaanien kuorissa on välillä jotain tahmaa. No, tässä kyseisessä banaanissa oli ja kirosin kun sotkin käteni ja luentopaperit jne. RyhmänVanhin ihmetteli missä se banaani sitten niin likaiseksi oli tullut. Vastasin vain, että oli jo tälläinen kun pojat toi. Revettiin sitten taas täysin. Huutelin pojille, että mitä olette sille banaanille tehneet, mutta eivät halunneet kertoa. Ja ehkä en olisi halunnut tietääkään. Opettaja siinä vaiheessa taas laittoi meidät katsomaan jotain filmin pätkää. Oltiin taas kuulemma levottomia. Outoa. Ihan asiallista juttua minusta.

Huomenna on taas käytännön hierontaa ja tulee uutta juttua. Tarvii mennä ajelemaan säärikarvat ettei taas saa kuulla niistä. Kamalia valittajia.