Ihanaa. Huomenna saa nukkua niin pitkään kuin haluaa. Tämä tarkoittaa, että pompahdan ylös jo puolen päivän aikaan. Alakerran hoituri tuli käymään. Oli melkoisen hermostuksissaan kun hänen tyttärensä oli lähtenyt juuri synnyttämään esikoistaan. Piti siinä sitten kerrata synnytyskokemuksia. Kyllähän niitä muistelee kun tietää, ettei enää tarvi synnyttää. Ei ankkakävelyä kuukausitolkulla, ei istualtaan nukkumista, ei supistuksista aiheutuneita kipuja, ei järjettömiä mielialavaihteluita. Kyllähän ne vauvat ihania ovat, kunhan asuvat jossain muualla kuin kotonani.

Kuopus lähti isälleen sitten loppujen lopuksi. Oli kahden vaiheilla mennäkö K:lle yöksi ja vielä paista lettuja vai iskälle. Itseasiassa olisi halunnut mennä K:lle, mutta isänsä sai jotenkin käännettyä pään.

Mietin juuri miten kummassa tämä viikko on mennyt ikäänkuin ohitse. Ei mikään ihme kun neljäs yövuoro ja kipeänä koko viikon. Päätä särkee vieläkin. Tarvii ottaa uusi särkylääke. Varsinkin nyt kun tuli palkkakuitti ja tajusin, että jo marraskuun tilistä menee isompaa veroprosenttia. Elikä 41 %. Siinä sitten makselen veroja loppuvuoden. Vieläkään ei ole tullut edellisvuoden verotuksesta tietoa, että paljon tulee takaisin. Ovat varmaan hukanneet lapun.

Nyt  ja tässä tarvii tunnustaa, että olen jäänyt koukkuun. www.alypaa.com  ihan joo voi pelata vaikka kuinka monta tuntia. Sain jopa nimimerkkini listalle viimeyönä. En tiedä johtuneeko huimaavasta tietämyksestäni vai siitä, että muut yölliset pelaajat vain olivat huonoja... Khöm..