Ihanan lämmintä! Ulkona voi liikkua jo ilman lapasia. Lisäksi iloani lisää se, että löysin ullakon avaimen. Eli saan haettua kesäkengät ja loput vaatteet sieltä. Jo löyty hameita ja sandaaleita. Harmi vaan kun ei meikäläisen hameet mahdu päälle... Kuopukseni ehti polttaa jo eilen naamansa ja käsivartensa. Unohdin laittaa mummolaan mukaan aurinkorasvaa. He kun eivät olleet sellaista ilmeisesti omasta taloudestaan löytäneet...
Kohta pääsee taas kuntosalille. Pari tuntia rääkkiä ja olen taas entistä lähempänä tavoitettani (ja entisiä mekkoja). Koska menkat alkoivat niin sain siivouskohtauksen. Siivottu kaapin sisältöjä, lasten huoneet jne. Purin jopa kuopukseni parvisängyn (jos joku haluaa ostaa niin myyn... 90cm leveä, 70 euroa, vuoden vanha) uutta kotiaan varten. Laitoin jo yhden ilmoituksen jos joku tarvisi. Ostin nimittäin heräte ostona kuopuksen huoneeseen vuodesohvan. Maksoin visalla. Eli tarvii varmaan tehdä vähän ylimäärästä työtä ennen heinäkuun loppua niin saa sohvan maksettua.... Stemmasta, omenan vihreä, divaani tyyppinen.
Olen nyt kirjastossa ja ihmiset jo alkaa tuijotella kun olen ollut puolituntia koneella 15 minuutin ajalla... Ennen en lähde ennen kuin kukaan tulee sanomaan. Lisäksi ketää ei ole jonossa... Paitsi nyt. Heippa!