Janakkalalainen oli löytänyt tarjoustalosta alushousut (lkts. edellisen kirjoituksen kommentti) joissa luki Please. Että kenellä on tosiaan synttärit ensimmäisenä niin voi saada lahjaksi. Sellaiset voisi olla kivat päällä kun koulussa vaihtaa housuja. Voisi herättää keskustelua. Taidan käydä katsastamassa ja jopa ostamassa niin olisi koulussa taas puheenaihetta.

Keskustelusta puheenollen sain kutsun lähteä tuhoamaan muutamaa vinkkupulloa (lue:pää jäässä kotiin aamusta) ja lupasin ensi perjantaina lähteä. Omasta kuormasta ei sitten syödä edes silmät kiinni ja K lupasi muistuttaa asiasta vielä ensi perjantaina.En kerro kenen kanssa lähden niin en järkytä heikkohermoisimpia.. hih hih...

K on lähdössä Trelle häämessuille ensi viikonloppuna ja pyysi mukaan. Not? Toisaalta voisin kysyä Herra M:ltä jos kiinnostaisi. Hih hih taas.. Voin kuvitella kuinka se panikoisi. Jessus kun minusta on tullut kamala... Ja voisi koulustakin kysyä jos joku pojista lähtisi seuraksi. Siinä vasta puheenaihetta olisi. Osa on nimittäin niin kahjoja, että voisi herjalla lähteäkin.