Luoja, että ne jaksaa. Samaa nahistelua ja kääkätystä. Lokit heräsivät vähän aika sitten ja nyt sitten ne vartioi reviirejään. Ulkoa kuuluu kamala säkätys eikä voi edes ikkunaa laittaa kiinni. Tai voi, mutta tulee hikiahdistuskohtaus. Onkohan Stenvall saanut aiheensa tauluihin aamuyöstä rääkyvistä lokeista. Ne ovat niin muusaisia. Joo, joo. Tiedän niissä on ankkoja. Mutta lintu kun lintu. Lähtee ankoistakin ruma ääni.

Käytiin eilen lasten kanssa kirjastossa ja Miss DramaQueen kävi vessassa. Teki neiti sitten perinteiset. Elikkä tuli takaisin hame takaa alushousuissa. Hieman nauroin.

Nyt ne lokit lähti. Tappoivat kai toisensa. So Sad. Nyyh nyyh. Ne helvatan rääkyperät tulee joka aamu neljältä tappeleen ikkunan alle niin ettei kunnollinen yöhoitaja voi keskittyä mihinkään. Nyt tuli sorsa. Kuulosti ainakin sellaselta nuhaselta sumutorvelta.

Onko nyt joku lukkien vaellus aika? Olen tappanut jo kaksi yövuoron aikana. Iljettäviä otuksia. Koko aika on oltava skarppina ettei ne vaan kiipeä housunpunttia ylös. Ottaa jo pumpusta koko ajatus.  Taidan pyytää vaarallisen työn lisää. Enhän mä voi jättää edes laukkua mihinkään. Mitä jos joku lukki menee laukkuun ja vien sen kotiin. Hyi puistatus!

Arvakkaas mitä löysin rahapussista? Rahaa! 15 euroa setelipuolelta. Olen ollut ihan pa laivareissun jäljiltä ja tämä oli ehdottomasti positiivinen asia. Tarviikin mennä ostaan leipää yhestä tehtaanmyymälästä. Sieltä saa ihan puoli-ilmaiseksi leipiä. Viimeksi kun kävin niin sai kolme isoa hiivaleipää eurolla! Nyt on pakkasesta jo kaikki syöty ni tarvii hakea lisää.

Haluan nukkumaan!!! Väsyttää ihan järjettömästi. Ne lokit piti kuitenkin hereillä ja nyt kun ne lähti niin tuli liian hiljasta. Onneksi yksi asukas istuu soittokellon päällä ni ei tarvi juuri istua. Automaattinen herätys viiden minuutin välein.