Ystäväni K lähti mökille isänsä kanssa tänään mukanaan viinipönikkä. Lupasi soitella illalla. Soitti kello 00.06,50 järjettömässä kaasussa. Vuodatti kuinka hänen deittinsä ei vastannut tekstiviestiin. Kyselin varovasti, että ethän ole laittanut enää mitään viestejä tai soitellut. Ei ollut. Pyysin K:ta antamaan puhelimensa isälleen välittömästi. Ei antanut. Soittelee kuitenkin känniääliöpuheluita ja lähettelee känniääliömpiviestejä. Niin minäkin aina teen. K. otti nyt totaaliset pultit tästä vastauksen puutteesta deitille. Yritin toppuutella sitä kännivihaa, jottei lapseni joutuisi pettymään. Aivan. Kuopus on kovaa vauhtia menossa K:n häihin morsiusneidoksi. Eihän lapselle voi tuottaa pettymystä?

Lisäksi K oli lähettänyt amerikan hoidolleen viestiä. Aamulla on taas mukavaa lukea lähetettyjä viestejä. Heh heh.. Aina pitäisi piilottaa puhelin jos on menossa otille. Koska aina lähettää känniääliömpiviestejä. Aina. Itse olen tullut jo sen verta viisaammaksi, että tajuan humalassa poistaa lähetetyistä viesteistä viestit. Niin sitä ei tiedä kenelle on lähettänyt ja mitä. Oivallista!

K. ilmoitti, että deitin puhelinnumero poistuu välittömästi ja mies on ihan sika ja seksin perässä vonkuja. No, mitäs anto. Ite olisin antanut jo kolmansilla treffeillä (okei samantien), mutta K pihtasi ihan viidensille? asti, että musta aika hyvin näin nykyaikana... Sanoi, ettei aio leipoa huomenna mustikkapiirakkaa keräämistään mustikoista kun näin on petetty ja kusetettu. Heillä nimittäin olisi ollut mustikkapiirakkatreffit huomenna... Yritin kyllä selittää, että voin minäkin tulla sen mustikkapiirakan syömään, mutta ei kuunnella...

Kerroin K:lle, että aion jatkossa olla ilman meikkiä koska näytän nuoremmalta. K. oli samaa mieltä. Lisäsi vielä, että näyttääpähän paremmalta itse rinnallani baarissa. Tosi ystävä on aina tosi ystävä. Tarvii muistaa jatkossa, että kun K.n meikit on levinnyt niin autan korjaamaan niitä (eli levitän lisää). Sama vaatetuksen ym kanssa. Kyllä tosi ystävä tosi ystävää auttaa!

Kokeilen linkittää sivulle Kirjoituksia tästä suoraan..  Eli tarjolla on uusi sivu, jonne laittelen kirjoituksiani kun muistan ja jaksan. Ensimmäinen on kirjoitettu joulukuussa 2005 ja on nimeltään Talvi. Kommentteja kiitos, mielellään ei pelkkiä hyvä/huono kommentteja vaan jotain perusteluita niin voin ottaa (ehkä?) opikseni.

http://vallatonta.vuodatus.net/page/kirjoituksia

Wau! Onnistuin!!! Kyllä olen hyvä. Eikä mennyt kuin toisella kerralla vasta..