Ja tiedoksi, että tiedän Iron Maidenin tulevan myös Suomeen. Haluttiin vaan lähteä lomaileen Ruotsiin. Jihuu! Huomenna on serkun juhlat. Tarjolla olis viinaakin niin paljon kuin jaksaa juoda, mutta taidan jättää väliin... Alan tulla vanhaksi. Näin on.

Tänään oli hieronnan käytännön koe. Kiitettävää hierontaa oli... Lisäksi koulukaveri löysi koululta laitteen jolla saa tehtyä sähköhoitoja. Olipa pikkasen mukavaa. Tuntui selässä taivaalliselta. Kuljin siellä housut auki, piuhat teipattun alaselkään ja väänsin sähköä isommalle. Välillä huusin kun meni vähän liian isolle. Olipa upeeta. En olekaan moneen vuoteen saanut sähköhoitoa. Tarvii kokeilla laitetta useamminkin. Tiedoksi sitten, että kysessä EI ole mikään sähköshokkihoito päähän...

Kävin aamulla lääkärilläkin. Oli kerrankin lääkäri joka oikeasti kuunteli asiakasta (ei ollut psykiatri). Lisäksi hän kertoi, että tämä uusi pistävä kipu selässä johtuu mahdollisesti siitä kun selkänikamien pinnat hankaavat toisiaan mikä johtuu siitä kun välilevy on madaltunut. Aivan. Järkevä selitys. Tätä ei omalääkärini alkusyksystä tajunnut... Ai mutta eihän minulla ollutkaan mitään vikaa selässä hänen mukaansa!

Perjantai ilta. Kello vajaa kymmenen. Menen nukkumaan. Hyvää yötä!