Jos joskus tuntee olonsa epätoivoiseksi niin ei hätiä mitiä. Tässä (valitettava)tositarina eräästä miehestä.
Ystäväni A.L. on saanut lukuisia viestejä entiseltään kuinka ei voi elää ilman tätä jne. muuta soopaa. Hän jopa tekstiviestin välityksellä kosi ystävääni. Jos mietitte miksi tekstiviestin niin ihan vain siksi, että ystäväni ei suostu olemaan ihmisen kanssa missään tekemisissä. Tai oikeastaan kyse ei ollut kosinnasta vaan tämä typerys ilmoitti A.L:lle, että he menevät romanttisesti kihloihin 7.7.07. Ystäväni ei vastannut viesteihin (joita tuli ja tuli), joten tämä penaalin ei-ehkä-terävin-kynä-mies toi A.L:lle kyseisenä kihlajaispäivänä sormuksen postilaatikkoon! Ei tässä vielä epätoivon huippu vaan tämä mies ihan pokkana kulkee kihlasormus sormessa ja kertoo kuinka on mennyt ihanan naisen kanssa kihloihin.. Ja MULLA on lääkitys!!!
Koska A.L on järkevä nainen niin hän tietää mitä omalla "kihlasormuksellaan" tekee. Vie tietysti romukullaksi niin voi ostaa itselleen jotain kivaa!
Siinä vaiheessa kun meikäläinen lähettelee sormuksia jollekin (Johnny Deppiä ei lasketa, eihän?) niin viekää nyt ihmeessä minut Inarinjärven syvyyksiin ilman happilaitteita...