Enää noin 33 työvuoroa nykyisessä työpaikassani. Helpotti kummasti kun tein lopullisen päätöksen, että en tosiaan jatka siellä enää. Eilen vastaava sairaanhoitaja alkoi urputtamaan seuraavan listan yövuorojeni määrästä. Ei tarvitse kauan urputtaa.. En vain tajua miksi kummassa pitää joka saamarin listanteko vaiheessa rutista niistä. Vedota siihen, etten ehdi viettää aikaa omien asukkaiden kanssa ja hoitamaan hommiani omahoitajana. Kertaakaan ei ole kenenkään tarvinnut huolehtia vaatekaapista tai rasvojen/pesulappujen/minkään puutteesta ja lisäksi taatusti annan enemmän omilleni aikaa kun useamman muut omillensa. Eli turhaa nurinaa. Jota ei enää kohta tarvitse kuunnella.

Laskin, että tammikussa tulee palkkana kaikki lomat, lisät ym. sen verta kuin saisin kuukauden palkan. Eli ei tarvitse mennä tammikuussa vielä töihin. Talossa kun tulevat kaikki vuorolisät noin kuukauden- puolitoista jäljessä. Tälläkin hetkellä on saamatta syyskuun lopulta asti kaikki lisät. Eli noin puolitoista kuukautta. Järjetöntä, että pitää omia rahojaan odotella kuukausi tolkulla.

Lupasin mennä tekemään keikka entiseen työpaikkaani joulun jälkeen. Siellä on aina lisät tulleet työvuorolistan loppumisen jälkeen kahden viikon sisään. Tulee palkka todellakin ajoissa. Mutta kuten sanoin niin kummasti helpotti kun tein päätöksen lähteä kokonaan nykyisestä paikasta. Mitä sitä itseään kiusaan kun kerta ei tunnu siltä. Mutta nyt tulee Maajussille morsian. Morjens!