Tuli juuri mieleen tässä kirjoittaessani äitini muutamat tempaukset. Hän on siin jo aikuinen. Työssä käyvä. Ei diagnosoituja mielenterveysongelmia. Ai niin. Veljeni kielsi ettei hänestä saa kirjoittaa. Pelkää ilmeisesti jotain paljastuksia.... Hehe hehe.... Katotaan.
Niin. Äitini, joka omistaa suhteellisen paljon (siis enemmän kuin yksi ihminen tarvitsee) asuntoja käy säännöllisesti tansseissa. Mutta koska ne ovat niin hirveän kalliita niin kesäisin kun on ulkotansseja niin rouva notkeasti (välttääkseen pääsymaksut) hyppii aitojen ylitse!!! Ja kyse ei ole mistään metrin aidasta vaan parin metrin metallisesta verkkoaidasta!!!! Luoja. Onneksi en ollut näkemässä! Tai toisaalta... Jos olis ollu videokamera niin ehkä sitä olisivat voineet muutkin katsella netissä...
Ja toinen. Olin entiseni kanssa eräänä kauniina keväisenä sunnuntaina menossa äidilleni iltapäivä kahville (hän itse ihan pyysi) ja yllätys yllätys. Rouva oli käynyt autonäyttelyssä ja kerännyt munkit mukaansa!!! Tarjosi niitä meille. Siinä vaiheessä tiesin, että sinkkuna kuollaan...
Ja äiti (kun kerta uteliaisuuttasi luet tätä) anna veljelleni muutama euro kun sillä ei ole rahaa maksaa mulle voiteita mitä se tilas. Eipä tässä muuta.
Telkasta tulee formulat.Tarttee lopetella. Kuitenkin joku tärkeysjärjestys. Tosin Kimi (the speaker) on vasta 12. Mut Rosberki kuudes. Että hyvin kai menee.