Se on aika mikä on odotettavissa jotta pääsisi täällä päivystävälle lääkärille. Kävin siis päivystyksessä. Tosiaan kävin. Hermo menee. Terveys meni jo. Ensimmäisenä kun astuin sisään niin siellä oli sitten jotain tummempaa kansalaisuutta riehumassa. Muutama vähän vaaleampi ja suomenkieltä kuuli vain vastaantottoihmiseltä. Lähdin pois ja sanoin, että vedän lääkekaappini tyhjäksi niin jaksan huomiseen. Kippis.

Otan mielummin siiderin. Kopparbergin vadelma light. Light sen takia, että vadelmaa ei ole tavallisena. Noi Light sidut on niin kusetusta. Ei niissä ole kuin muutama kalori vähemmän kuin tavallisessa. Jos juo kymmenen siideriä illassa (tai päivässä) niin sitten se light jo jossain tuntuu. Eli kun juot kymmenen niin saat yhdennentoista ilman kaloreita! Ei paha. Minulla nyt sattuu olemaan vain kaksi siideriä niin ei tässä kannata niitä kaloreita laskea.

Nina pyysi baariin. Jos olo olisi yhtään parempi niin menisin jo. Mutta kun ei ole. Korjaan muuten Klamydian uuden levyn lempparikappaleen. Se on Pohjanmaalla. Vaikka on ne muutkin ihan järjettömän hyviä.

Ehkä kuitenkin olen yksin kotona kun kerrankin saan olla. Katselen Maajussille morsianta ja sen jälkeen tulee joku leffa telkasta. Toisaalta se baariajatus alkaa houkuttaa kun on jo juonut yhden sidun...