niin ei varmasti vituttaisi näin paljon olla töissä. Yövuoro. Kolme vielä edessä. Olen onnellinen. Ei huvita ei sitten yhtään. Yksi asukas huutaa kurkku suorana ja mutkalla apua. Näkee harhoja. Seinällä on kuulemma joku mies joka tarvii apua. On jäänyt jalka jumiin. Voi olla, ettei se olekaan harha. Ehkä vain elää jossain toisessa paikassa ja ajassa. Juuri nyt ei jaksa innostaa moinen mekkala. Kolme tuntia olen kuunnellut huutoa eikä mikään tunnu saavan sitä loppumaan. Nyt vain en enää jaksaisi edes mennä asukkaan luokse. Huutakoon äänensä hiljaiseksi.

11,30 €.

Tuo ylläoleva summa on tuntipalkkani.

Mieti sitä siinä vaiheessa kun haluat olla korottamatta hoitajien palkkaa. Alan olla nyt todellakin järjettömän kyllästynyt tähän systeemiin. Valvon yöt, olen viikonloput töissä, ei ole ollut lomaa puoleentoista vuoteen. Koska voisi nauttia kesästä ja vain olla. Olisi edes muutama päivä vapaata. 23.9. su oli viimeksi vapaapäivä. Olen väsynyt.

612 euroa. Veronpalautusta tuli. Tai tulee. Sitten joulukuussa. Joulukuussa myös maksetaan viimeistään se järjettömän suuri palkankorotus mikä tuli voimaan tämän kuun alusta. Tai siis se ensimmäinen korotus. 3,4 % tulee tähän loisteliaaseen palkkaan lisää. Enää en jaksa olla edes sarkastinen. Vituttaa. Haluan lomaa. Haluan pois täältä huutavan asukkaan paikasta. Pakko kai sitä jaksaa. Ei kai ole vaihtoehtoja?

Tienasin viime vuonna 35000 euroa (tästä verot ja vähennykset vielä pois, siis). Laskekaa huviksenne kuinka paljon tein töitä. Helvetin paljon. Tässä on mukana siis lomarahat mukana. Lomaa oli kolme viikkoa silloin puolitoista vuotta sitten (josta ajasta remontoin kaksi viikkoa asuntoani ja olin viikon töissä keikkapaikassa) ja loput rahana. Turha tulla sanomaan, ettäkö laiskotelisin. Kaikki pyhät töissä. Yövuoroja niin paljon, että nyt saa sitten ostella silmänympärysvoiteita. Jihuu... Missä muuten toi viime vuoden palkka näkyy? Tili useimmiten miinuksella kuitenkin. Aika jännä juttu...