Piti sitä laittaman, että joku muistaakseni kysyi onko se pusero, jossa lukee "If you`re rich I`m single" toiminut. Eilen oli se päällä ja kyllä varmaa lähestymisyrityksiä oli aavistuksen verran enemmän. Että kai se toimii. Rahaa ei tullut kuitenkaan, että pohjimmainen tarkoitus ei sitten kuitenkaan tainut toimia?

Olin muutaman ystävän kanssa tänään ravintelissa syömässä (kyllä, pystyin syömään jo kello 17) ja arvaattes mitä? Meni sähköt. Oli ihan pimeenä se paikka sitten.  Meidän seurue sai just ja just ruokansa kun kokit tiristi pitsat ja pastat uunin jälkilämmöllä. Oli tosi tunnelmallista syödä kynttilänvalossa. Ei meitä ainakaan haitannut sähkön puute, mutta meidän onkin hyvä puhua kun saatiin ruoka...

Nyt rupes sitten nukuttamaan. Ja työvuoroa vielä jäljellä yli seitsemän tuntia.. Huomenna pitäisi mennä salille kuntoilemaan kun ei ole maanantain jälkeen päässyt. Aikataulu hieman kiireinen.. 8.30 alkaen koulu ja siitä suoraan iltavuoroon. Ei kiva. Tämä tuleva viikko onneksi on helpompi. Hirvittävän paljon on tullut asiaa ja tietoa viikon aikana. Tuntuu välillä, että kuinka se pääkoppa oikein pystyy ottamaan vastaan kaiken. Mutta kaipa sinne pehmeeseen massaan vielä jotain mahtuu.