Jos otsikossa on kielioppivirheitä niin huomautan, että meikäläisen ylioppilasaine ruotsissa oli niin huono, että se oli opettajanhuoneesa pilkankohteena... (eli olenko nyt koulukiusattu?)

Kuopus meni mummolaan viikoksi ja ajattelin käyttää koko ajan hyödyllisesti. Eli olla töissä. Teen tällä viikolla muutaman tunnin ylimääräistä eli viikkotuntimäärä on sitten kaiken kaikkiaan 63h 75min... Ajattelin, että jos vaikka lähtis jossain vaiheessa jonnekin reissuun niin pitää olla kerättynä rahaa säästötilille. Nyt kun siellä on vaan 23 senttiä. Ollut jo vuoden.

Kuopukseni on perinyt selvästi äitinsä sarkastisen luonteen. Hänellä on tapana keksiä isälleen kaikenlaisia juttuja ja sitten hän nauraa puhelun jälkeen, että äiti miksi iskä uskoo kaikki. Jaa-a...  Ilmeisesti lapsi oli taas keksinyt jotain pientä mukavaa tarinaa koska isältään tuli 23.34 viime yönä viesti: "onko kaikki kunnossa?"

Vastasin: "saldonne sarjassa: idiootit viestit tuli täyteen tältä ja ensi vuodelta. Kiitos osallistumisesta. Saman viestin voi lähettää myös sitä tarvitseville kuten II- kerroksen vuokralaisille. Nim. älämölöön juuri heräänyt (valitettavasti aseeton) ihminen.

761438.jpg

Tässä kuopukseni poseeraa. Ihan ilmiselvää malliainesta, vai?