Maanantait ovat jokseenkin tylsiä päiviä. Edellisen päivän on vain ollut koska sunnuntaisinhan pitää vain olla ja odottaa seuraavan päivän työtä tai koulua. Mikään ei nappaa. Sunnuntai fiilis siirtyy (tottakai!) maanantaille ja ikäänkuin kaksi päivää viikosta menee pilalle. Nytkään ei huvittaisi tehdä mitään. Kauppaan pitäisi mennä, mutta kun ei jaksaisi. Vieressä on neljän kuukauden lukemattomat lehdet ja nyt olisi pari tuntia aikaa vaikka lukea niitä. Mutta kun ei huvita.

Ei se eilinen päivä nyt niin harakoille mennyt. Heräsin puoli yhdeksän ja aloitin siivoamisen. Kello 12 kuntosalille jossa olin pari tuntia ja sitten taas siivoamaan. Kyllä. Menkat. Järjestelin huonekaluja uusille paikoille ja heittelin taas kasan rompetta menemään. Myös Kuopuksen leluja. Kauppaan asti en koskaan päässyt, joten sekin on tänään edessä. Nukahdin sohvalle ja heräsin kun siskoni soitti. Poitsulta oli tullut viesti, jossa pyysi katsomaan leffaa. Kärräsin itseni liiallisen aikani kanssa sinne. Oli muuten ihan hyvä leffa. American history x. Muutama aikamoisen järkyttävä kohtaus, mutta loppupeleissä hyvä. Kannatti lähteä vaikka ensin ajattelin olla menemättä. Kannatti senkin takia, että niska ja hartiat on meikäläisellä aivan tukossa ja tehtiin Poitsun kanssa vaihtarit. Eli kummatkin teki puolen tunnin niska-hartia hieronnan. Taas sain kuulla, että jatkossa sitten en saa päästää näin pahaan kuntoon itseäni.. juu ei... Kun ei ole ehtinyt... Kahteen viikkoon ei ole hierottu ja se alkaa kyllän näkyä. Päätä särki eilisen ja nyt kyllä sekin katosi.

Ostin lauantaina itselleni Pentikiltä kaksi Vanilija sarjan kuppia. Ne on ihania... Miltei yhtä ihania kuin Herra R. Josta sitten ei ole kuulunut mitään yli vuorokauteen..  Voi kurjaa. Nyt on hylätty meikäläinen..

Ensi perjantaina on karkauspäivä. Ystäväni kosi miestään viimekerralla loistavin saavutuksin. Hän aloitti kertomalla mitä kaikkea hirvittävyyksiä hän on entiselleen tehnyt ja väliin sopivasti kysäisi, että mennäänkö naimisiin. No mieshän paniikissa huusi, että ei helvetissä. Eli tavoite saavutettu: uusi hame. Meni aika helppoon se mies...