Sunnuntai oli hassu päivä. Sillä juuri silloin alkoi kesä. Henkilö jota tapailin viime keväänä laittoi viestiä, ystäväni K:n ex laittoi sille viestiä ja vielä työkaverini (joka seurustellut jo 1,5 vuotta) entisen otti tähän yhteyttä. Eli miehillä alkoi kesähormonit hyrrään ja piti epätoivoisena soitella entisille, jos vaikka joku tärppäis.

Herra M. kuitenkin ilmoitti kun ihmettelin hänen motivaatiotaan ettei ole kiinnostunut seksistä (heh heh). Selästä välilevy pullistunut ja hän ei kuulemma harrasta yhden illan juttuja. Oli sitten kuitenkin tulossa meille yöksi...

Oltiin katsomassa Spidermania. Ihan hyvä leffa. Muistutti tehostekäytöltään ym. aika paljon Batmania. Mutta taitaa loppua jo idea hollywoodista. Kuitenkin. Spiderman oli kosimassa Mary Janea ja Herra M sitten kysyi multa, että noinko suakin pitäis kosia. Tällä kertaa en mennyt paniikkiin ja vaan vastasin kylmän rauhallisesti, että ei. Sormus shampanjalasissa on ehkä jo kulunut juttu, mutta ujuta tummaan tsekkiolutpulloon niin katotaan. Luoja. Musta alkaa tulla jo romanttinen!

Illan päätteeksi Herra M ystävällisesti kyytsäsi minut kotiin (satoi ja olin pyörällä) ja sanoi, ettei missään romanttisessa mielessä halua tavata vaan ihan ystävänä. (ja edelleen oli tulossa meille yöksi..) Meinasin sitten miltei jo nauraa... Niinpä niin.. Lisäksi Herra M kyseli ensimmäisenä miten lapset voi ym. mitä miehet eivät yleensä kysy. Ei ehkä kiinnosta eikä kiinnostas ehkä muakaan varsinkaan jos ei ole lapsia ikinä nähnyt.

Mutta täytyy sanoa, että sai se mun pään niin sekaisin, etten nukkunut koko yönä ja aamulla kauppaan lähtiessä jäi kassi ja rahapussi kotiin. Tulin sitten kirjastoon näpyttelemään blogia.

Katselleen mitä tuleman pitää.. Tarjos Herra M. jo mulle kyytiä Metallicaa katsomaan kesällä. Että kai sillä on tarkoituksena pitää yhteyttä enemmänkin. Toivottavasti, sillä huolimatta Herra M:n helvetin hankalasta luonteesta meikäläinen viihtyy hänen kanssaan melko hyvin.