...in my ass. Nukkunut ainakin olen. Ainakin muutaman tunnin. Tulin kahdelta kotiin koulukaverin synttäreiltä. Piti ihan vaan poiketa. Poikkesin pubin kautta. Neljältä Herra R tuli kooma-asteisena ja kuorsasi/kuorsaa kuin rekkakuski. Ai, mutta sehän on.. Sitten tapahtui sekin, että ensimmäistä kertaa joku sammui kesken homman... En voinut muuta kuin nauraa kun yhtäkkiä jätkä alkoi kuorsata. Villejä huhuja ja kaupunkitarinoita olen kyllä kuullut, mutta että se tapahtuisi omalle kohdalle. Heh heh... Jotkut vaan on haluttavia?

Heräsin kahdeksalta kun kertakaikkiaan ei väsytä ja tässä metelissä ei vaan voi nukkua. Siskoni meinaa hakea tänään pupun kotiin, mutta ei se nyt niin välttämätöntä ole juuri tänään. Jos vaikka ottaisi päikkärit. Niinkuin eilen. Kaksi ja puoli tuntia.

Tämän viikonlopun piti olla rentouttava ja tarkoitus levätä ja nukkua. Ei mene elämä niin kuin suunnittelee, sehän on selvää. Toisaalta tarkoitus on täytetty koska olo on ihan ok ja suhkot rento olokin. Huolimatta siitä, että kotini on ollut tämän viikonlopun koomakännisten huostaanottopaikka.

Huomisen työharjoittelun alku jännittää niin pirusti.... Piti käydä ostamassa itselleen sandaalit työkengiksi, mutta sekin jäi. Tarvii etsiä jos löytyisi Esikoisen kengät jostain niin voisi niillä mennä pari päivää.

En muuten sitten tosiaan osaa asentaa sitä helvetin digiboxia. Meni hermot jo siinä vaiheessa kun piti yrittää yhdistellä jotain helvetin johtoja. Mutta yrittänyt olen. Ja se on jo jotain!