Esikoiseni on löytänyt itselleen kaverin joka on tätä 2 vuotta vanhempi. Olin aivan paniikissa kun poika puhui jostain L:sta joka menee jo kasille. Näin jo uhkakuvia kuinka lapseni veljeilee teinigansterin kanssa ja piilottelee äidiltään tupakoita.

Näin L:n ensimmäisen kerran ja kaikki pelkoni haihtuivat tuhkana tuuleen ja pisaroina veteen. L. on täydellinen sopivaa seuraa lapselleni jolla puberteetti-ikä kolkuttelee parvekkeen ovelta. L. näyttää ja on täysin tietokonenörtti. Mikä voisi olla parempaa seuraa. L. on kohtelias, pitää lapseni poissa mahdollisilta pahoilta teiltä ja puhuu asioista joista en ymmärrä (tietokoneista ja peleistä). Lisää vain samanlaisia ystäviä! Tässä tulevat tulevaisuuden tietokonenerot ja korkeapalkkalaiset (jos vaikka lapseni kustantaisi ennen aikaiset eläkepäiväni...?)

Lisäksi lapseni vasemmasta poskesta löytyi 3 cm pitkä karva. Onkohan tässä nyt sitten jo alkua tulevalle parrankasvulle? Jos isäänsä tulee niin ei tarvitse paljon partakoneita ostella... Ei se parta pahoille kasva, vai miten se sananlasku meni?