Tänään tuli palkkakuitti. Kerrankin (ja ihan ensimmäistä kertaa) se oli iloinen yllätys. Tiliä tulee nimittäin 400 euroa enemmän kuin laskin. Siinä oli kahdelta kuukaudelta palkan korotus ja lisät. Lisäksi veroa oli mennyt vähemmän kuin laskin. Ihanaa kertakaikkiaan! Ja mitä kaikkea tällä "ylimääräisellä" rahalla teen? Lyhennän lainaa... Olenpa kuiva ihminen. Niin olen. Varsinkin näin talvella kun ilma on kuiva ja iho kuivuu. Saa laittaa rasvaa ihan koko ajan. Muuten tulee tästä ihmisestä näkkileivän veroinen suomukala.

Tänään piti leipoa, lukea kokeeseen, tehdä 3 sivuinen essee, tehdä 4 sivuinen kritiikki parista kirjasta ja siivota. Kello on 25 minuutti Greyn anatomiaan. Alkaa tulla pikkuisen kiire. Mutta onneksi on organisointi kykyä. Asiat tärkeysjärjestykseen: mokkapaloja tekemään. Niissä ei mene kauan. Sitten samalla kun katsoo Greyn anatomiaa niin voi harjoitella luustokokeeseen. Esseen ehdin tehdä mainoskatkoilla valmiiksi ja huomiseen jää se kritiikkitehtävä.

Mikä muuten tekee ihmiseen ns. sex appealin? Seksikkyyden. Pelkkä ulkonäkö se ei ole. Itsekin olen tavannut ulkoisesti tavallisen näköisen ihmisen jolla on aivan valtava sex appeal. Ensimmäisenä viikkona koululla oli hierottavanani päällisin puolin tavallisen näköinen mies. Mutta se sex appeal! Hän otti tilan haltuunsa täysin.

Mikä tekee sen, että kun kävelee kadulla niin miehet kääntyvät katsomaan perään? Myös talvella kun on toppavaatteet ja myssy silmillä niin, että vain nenä näkyy (ellei sekin ole kaulahuivin peitossa). Kyse ei ole myöskään vaatetuksesta. Vaan pikemminkin miten niitä vaatteita kantaa. Tavalliset farkut ja t-paita riitää, ei suinkaan mahdollisimman paljastava vaatetus. Lisäksi vastaan on tullut kauniita/komeita ihmisiä jotka eivät oikeastaan näytä miltään.

Eilen kävi koululla hieronnassa julkkis johon tämä kuvaus pätee. Hyvännäköinen nainen, hyvännäköiset vaatteet, huoliteltu ulkonäkö. Silti koulun pojat/miehet eivät hänen peräänsä kuolanneet. Pikemminkin pitivät hauskaa tämän kustannuksella matkimalla tämän kävelytyyliä ja meikkausta. Tyyppi nimittäin meikkasi puoli tuntia ennen kuin kykeni lähtemään "ihmisten ilmoille".

Ehkä se on se varmuus omasta itsestään. Tasapaino ja sisäinen kauneus mitkä tulevat pintaan. Joku mitä kaikille ei tule vaikka sitä kuinka harjoittelisi.