En oikein tiedä onko tämä tuleva pikkujoulu aika hyvä vai huono asia. Viimevuosi meni pikkujoulujen suhteen aivan käsille. Taisi olle parit pikkujoulut joihin kumpaankaan en päässyt. Mukavaa. Mekon kyllä ostin ja kaappiin jäi. Ja siellä saa ollakin kun ei mahdu päälle. Ne kirotut 5 kiloa puhdasta rasvaa vyötäröllä estävät mekon vetskaria menemästä kiinni. Nyt on tosin hieman tullut kiinteytystä sieltä kuntosalilta sillä farkut ovat hieman löysät jo vyötäröltä.

Toisin sanoen mikäli meinaa mennä pikkujouluihin on mentävä rasittava kierros lukuisia vaatekauppoja jotta jotain nättiä päällensä saisi. Lukuisia sen takia, että nykymuoti on niin saatanan rumaa etten päälleni laita. Ehkä jotain löydän, ehkä en. Lauantaina olisi sukujuhlatkin tiedossa eikä farkut ehkä ole ihan oikea vaatetus sinne..

Miksi sitten pukeutua viimeisen päälle pikkujouluihin? Siksi kun niin harvoin saa oikein kunnolla tälläytyä niin kun joku sopiva tekosyy tulee niin sitähän käytetään! Sitten kaikki kaverit rakkaat. Suunnitelmissa 7.12 tai 8.12 pikkujoulut. Meillä. Vai oliskos 5.12 ke parempi? Minulle käy kaikki ne päivät. Siis joku niistä ei kaikki. Kunto ei kestä juhlia kolmea päivää...

Nyt tarvii alkaa kirjaamaan jotain yövuoron jäljiltä joten hyvästi jääkää.