Aloin kirjaamaan vihkoon kaikkia hassuja sattumuksia mitä tulee vastaan jotta muistaisi kirjoittaessa blogia edes osan kaikesta. Arvatkaa mitä? Hukku. Niinpä tietysti.
Ajattelin ostaa itselleni silmälasit. Olin erään ystäväni mukana makutuomarina ja löysin itselleni aivan loistavasti sopivat. Näytin kerrankin järkevältä. Paljonkohan sellaset maksais. Ei minun näossäni mitään vikaa ole, mutta jos rupeis näyttämään hillityltä?
Hillitystä tuli mieleen, että ihan olen ylpeä itsestäni kun sain pidettyä suuni kiinni osastoni vastaavan aikana. Juma mikä tiukkapersekyttäpilkunnussijaanaaliääliö! Olin puolitoista tuntia samaan aikaan sen akan kanssa töissä ja rupes niiiin sen naama nyppiin. Sen kun pitää olla niin v..n tärkeä ja kaikkitietävä. Ilmeni tosin tapaus "ymmärrätkö, että palkka alkaa juoksemaan kello 15" kommentin jälkeen, että kukaan ei siitä edes tykkää. Eräs asukas kertoi osaston potilasavustajalle kuinka hän ei halua keskustella asioista tämän kanssa ja on huomannut kuinka ilmapiiri muuttuu tämän tullessa töihin. Lisäksi paljastui, että pilkku on lukenut itsensä sairaanhoitajaksi vasta vanhoilla päivillään, joten meikäläisellä on enemmän työkokemusta. Just joo. Sit se ei ole tajunnut, että eräälle asukkaalle menee eräs lääke jota ei saisi antaa sydäninfarktin jälkeen kuukauteen. Huomasin tänään kun tarkistin asukkaan lääkkeitä ja ihmettelin miksi verenpaineet aika korkeat. Ei mikään ihme, että tänään on sitten suihkuteltu Dinitiä (niinkus nitrosuihke on se) ja jos jotakin piikkiä kun olo vähän huono... Luoja, että tunnen itseni taas niiiin viisaaksi. En muuten sitten mene sinne opiskelemaan sairaanhoitajaksi. Ei maksa vaivan.
Niin, se kommenntti palkan juoksemisesta oli tällainen. Olin maanantaina keskustellut vastaavan kanssa, että voisin tulla ainakin tuntia aikaisemmin töihin ja jos tarvetta niin aikaisemminkin. Ajattelin, että vois olla keskiviikko lyhyempi päivä kun vähän menoa. No. Menin tiistaina töihin kello 14 ja oli kuuntelemassa raporttia kun tämä ms kusipääpilkku tulee ja sanoo, että saa sitä aiemmin töihin tulla mutta ymmärrätkö, että palkka alkaa juoksemaan vasta kello 15. Lähdin sitten samantien pois.Tulin takaisin tasan kello 15.00 ja vitutti niin saatanasti. Muutkin hieman ihmettelivät tätä touhua. Pari osastolla on jo huomannu, että taitaa joku olla silmätikkuna. Ei se ämmä edes koskaan kato muhun kun se puhuu. Ja jos vaan on muita huoneessa niin se puhuu muille ja minä olen olliolematon. Harmi kun ei itsetuntoni tästä tipahda (vois tehdä hyvää...). Ajattelin kiusallanikin tehdä enemmän yövuoroja ja armottomasti huomauttaa kaikista hänen tekemistään virheistä. Pakkohan minun on saada töihin joku motivaatio! Katsotaan mitä tuleman pitää. En viitsi tollasta katsella pitkään vaan vaihdan sitten vaan maisemaa. Töitä kun riittää.