Heräsin aamulla kellon raivoisaan pirinään. Silmät vielä kiinni ojentauduin kohti ääntä ja tumps... Tipuin sängystä. Onneksi oli peitto kietoutuneena niin ei kovin pahasti sattunut. Heräsin siinä sitten ihan samantien. Lapset nukkuivat sikeästi vaikka koulun alkuun oli puoli tuntia. Onneksi esikoinen on rivakka liikkeinen (tässä kohdin se oli hyvä juttu, yleensä ei) ja ehti kouluun. Vein kuopuksen isälleen heti aamutuimaan ja myöhästyin koulusta tunnin. Ei hätiä mitiä ehdin juuri ja juuri kahville sinne.

Koko opiskelija porukalla oli selvä perjantai fiilis. Juttujen taso oli jälleen kerran huikea. Oman hierontaparini kanssa käytiin asiallista ruoka keskustelua, joka meni suurinpiirtein näin:

- Jaha. Tässä lihassa on selvästi parasta käyttää extra virgin oliiviöljyä jossa on hiukan basilikaa. Sivellään rasvaisempiin kohtiin ja heitetään pannulle. Hakataan lihanuijalla suurinpiirtein tästä.

-AUUUU!

- Ja yleensä ruoka pysyy hiljaa siinä pannulla, mutta jos alkaa kuulla ääniä niin isketään lihanuijalla hieman kovempaa.

Makasin siis hierottavana...

- Nyt on vuorossa porsaan kylkeä, johon kannattaa laittaa hieman auringonkukkaöljyyn sekoitettua tomaattipyrettä. Mikäli haluaa niin lisätä voi hieman kasviksia, mutta se ei ole välttämätöntä koska pöydällä näkyy olevan yksi iso vihannes.

Siinä kahden tunnin aikana ehti käymään aika monta ruokalajia läpi. Lisäksi oli miettittävä sääntöjä asiakkaille. Ne ovat: hieroja on aina oikeassa, sinusta vain tuntuu, että sattuu, asiakas on hiljaa. Tämä kuulemma koski nimenomaan minua koska uhkailin miespuolista opiskelijatoveriani väkivallalla. Mutta tämä oli vasta sen jälkeen kun hän ilmeisen tahallaan (selkäni takaa kuului pirullista naurua) painoi erästä pistettä mikä tosiaankin sattuu... Tarviikin kokeilla sitä pistettä.. K tulee kohta hierottavaksi. Kjeh, kjeh, kjeh...

Koska kyseessä oli selän alueen hieronta olin siis avannut jo muutenkin löysistä housuista kaksi nappia ja vetoketjun, jotta alaselkä olisi paljaana hierontaa varten. Tätä en sitten muistanut kun nousin pöydältä... Tippui housut samantien nilkkoihin ja miespuolinen opiskelijatoverini kertakaikkiaan räjähti nauruun. Totesin vain, että olipa loistava hieronta kun housutkaan eivät pysy jalassa... Siinä tilanteessa taas opettaja mutisi jotain thaihieronnasta. Luoja, että se on perverssi!