Kohta soittelen testin tulokset. Jännää. Tai ei ole kun en usko, että mitään on. Mutta tietyt taudit eivät olekaan uskon asia.

Tänään vielä viimeinen päivä pitää ruokapäiväkirjaa. Aloitus tälle päivälle: 2 dl rasvatonta maitoa ja suklaamuffinssi. Hyvin menee. Koulussa ei sitten ehdikään juuri syömään kuin jugurtin tai leivän hierontojen välissä.

Olo on perseestä. Toisaalta olisi intoa tehdä koulutehtäviä ja jotain jo teinkin (vaikka kello vasta vajaa kymmenen!). Toisaalta tekisi mieli mennä peiton alle ja olla siellä. Eilen illalla tuli vitutus ja tänään on depisolo. Ahdistaa heti aamusta niin hyvin tämäkin päivä alkaa. Yleensä se helvetin ahdistus tulee vasta iltapäivällä tai illalla. Pakko tehdä koko ajan jotain niin ei tule ajatukset päälle. Pyykkiä pesty kolme isoa koneellista. En ole kahteen viikkoon pyykännytkään. Alkoi sukat jo loppua.

Eilen tuli taas maailman ärsyttävimmältä ex:ltä sähköpostia. Monta riviä urputusta ja syyttelyä. Reppana kun uskoo mitä lapsensa hänelle puhuu niin tässä on taas tulos. Pitäskö ihan laittaa se viesti tähän? Hmm...  Laitan. Eli tällaisia paska viestejä saan ex:ltä kun en vastaa hänen viesteihinsä. Laitoin toissapäivänä yleisvastauksen, että en aio vastata kaikkiin turhiin asioihin. Vain kun on asiaa. Sitten tuli tämä..

Hei,

Eli kaikki mun asiat sulle on turhia, vaikka ne koskee Reetaa? Lapsesi terveys on turhaa? Lapsesi hyvinvointi on turhaa?
Mulla alkaa menemään hermot sun Reetan hoidossa vai pitäisikö sanoa Reetan hoitamattomuudessa. Reeta on aivan liian paljon yksin.....ai niin kohta kerkeät olemaan sen kanssa enemmän. Noin olen kuullut jo ainakin kymmenen kertaa parin vuoden aikana, mutta todellisuudessa olet Reetan kanssa aina vain vähemmän ja vähemmän! Reeta sanoo että silloinkin kun olet harvoin kotona, et tee muuta kuin olet tietokoneella tai puhelimessa. Tekisit sen lapsesi kanssa joka ilta hetken jotain.....

Ja voisitko nyt jo hankkia sille Reetalle sen liikunnallisen harrastuksen, se likka on aivan rapakunnossa. Reeta sanoi että voi mennä jopa sählyyn vakka ei siitä pidäkkään! Sulla on kyllä aikaa omille harrastuksille, mutta lastas et saa vietyä kerran viikossa harrastamaan. On se helvetti ihme asia...

Siis tarkennukseksi ja vastineeksi tähän paskatekstiin, että minähän olen lopettanut työnteon, jotta voisin olla enemmän kotona... Tehnyt viimeisen kuukauden aikana töitä kuusi kokonaista työvuoroa. Näistä neljä viikonloppuna kun lapsi ollut isällään.. ja nyt maanantaina olin yövuorossa ja lapsi meni isälleen yöksi. Eilen olin iltavuorossa ja K hoitamassa lastani... Koulussa käyn ihan normaalisti. Ja kouluajathan ovat aika pitkälti samoja aikoja kuin Kuopus on koulussa itsekin..  Ja viimeiset kolme viikkoa en ole muuta ollutkaan kuin kotona koska työharjoittelussa ei tarvinnut olla kuin 3-4 tuntia päivässä... Puhelinlasku on noin 40-50 euroa kuussa niin en varmaan ihan jatkuvasti puhelimessa ole. Olisi laskut varmaan isommat silloin... Ja mitä lapsen kanssa tekemiseen tulee niin en oikein viitsi mennä Kuopuksen ja tämän kaverin leikkeihin mukaan.. Jos huoneen ovi kiinni ja ilmoitetaan, että tänne ei sitten saa tulla...  Useina iltoina Kuopus ei ole edes kotona vaan ystävillään. Minä se olen joka täällä yksin on! Ja mitä liikunnalliseen harrastukseen tulee niin ainoa mihin Kuopus halusi mennä tammikuussa oli maanantaisin kello 15 alkava tanssi joka on kaupungin toisella laidalla... Mikä tarkoittaa sitä, että en pysty viemään koska koulu loppuu kello 15 ja lapsi ei yksin voi mennä... Sählyyn ei suostunut menemään vaikka hommattiin sisäpelikengät... Että näin. Väkisin en lastani mihinkään harrastukseen vie. Ei ole minusta vain asiallista kasvatusta. Tarvii varmaan asentaa kotiini tallentava videokamera niin voi idiootti ex katsella sitten mitä me kotona tehdään eikä uskoa lapsensa säälinkerjäysjuttuja. Jumanperse, että vituttaa tollanen. Ei mikään ihme, että olin eilen niin kiukkuinen. Jatkan tänään ilmeisesti samoja polkuja..