Juuri nyt taas ottaa kupoliin ihan täysillä. Tässä teille tositarinaa tosielämästä ja siitä kuinka maksan veroja jotta maahanmuutajat voisivat potkia ystäviäni.

Poitsu oli vienyt tänään dvd:tä takaisin videovuokraamoon ja takaisin tullessaan kaksi tummapintaista (kuin yö) oli käynyt päälle. Toinen löi huulen auki ja toinen takaraivoon. Poitsu kaatui sitten takaraivolleen maahan ja toinen vielä potki kylkiluihin. Samalla toinen otti rahapussin ja huomattuaan, että ei ole rahaa niin huusi paskalla suomenkielellään: "perkeleen sika eihän sulla ole edes raha".

Että juuri nyt ei heru sympatioita noille maahanmuuttajille!

Minä perkele maksan veroja, jotta ne samaiset kaksi tyyppiä voisivat asua kaupungin ylläpitämässä asunnossa ja saada sossusta rahaa ruokaan. Minä perkele maksan veroja, että ne tulevat tänne ryöstämään ja pahoinpitelemään ystäviäni. Ei jumankauta saatana! Ja mitä Poitsu teki ansaitakseen sen? Ei todellakaan mitään!

Kävin Poitsulla tsekkaamassa tilanteen. Kylkiluut olivat kipeät, päässä kaksi isoa kuhmua, otsassa kaksi, silmäkulma auki ja poskipäässä ja huulessa ruhje. Sai aivotäräyksen ja oksenteli. Olisin rahnannut jätkän meille tai jäänyt Kuopuksen kanssa yöksi jos tilanne olisi ollut millinkin huonompi. Onneksi ei ollut mitään näköhäiriöitä tai tajunnan tason laskua. Oltiin pari tuntia siellä katselemassa tilannetta ja kyllä pikkasen raivo nousi pintaan. Olisi varmaan viranomaisten pitänyt jättään niiden kahden anomukset käsittelemättä ja lähettää pojat takaisin Ugandaan tai jonnekin mistä olivat tulleet. Siellä olisivat rauhassa saaneet vetää keskenään sisällissodan keskellä ja jättää rauhaan ne jotka rauhassa haluavat olla.

Jos tämä teksti sattuu ärsyttämään jotain niin juuri nyt ei kiinnosta. Tervetuloa keskustelemaan asiasta kasvotusten ja pesäpallomailan kanssa, sillä ilman sitä ei juuri nyt minulle tule pärjäämään, jos silläkään.