Uskomatonta miten pieni paikka Suomi on. Facebookissa oli yksi aika kivannäköinen tyyppi ja kun aloin tarkastella hänen kaveripiiriään niin arvatkaa vain kuinka monta tuttua löytyi? Ja vielä yksi oli ex vuosien takaa! Että moro joo päivää.

Viime yönä (töissä siis olen) eräs asukkaista (mies) kulki pissat housussa ja nyt täksi yöksi tämä sitten vaihtoi tyyliä. Alkuillasta kakat housussa ja nyt aamuyöstä tämä tulee käytävällä vastaan ja kyselee, että onko pieniin päin...Purskahdin nauruun. Tilanne oli sen verran koominen.

Hyvä kun jossain vaiheessa työyötä nauraa. Muuten on ollutkin kolmen V:n yö. Väsyttää, viluttaa ja vituttaa. Iso pomo yrittää saada meikäläistä viimeiseksi viikoksi toiselle osastolle. Muuten hyvä, mutta työvuorolistat seinällä ja minähän en työvuorojani muuta. On neljä yötä ensi viikolla ja ne myös teen. Kummallista puljaamista täällä. Kuvitteleeko se eukko, että meikäläistä voi pompotella miten vain? Think again... Nyt tuli kamalan nälkäkin, mutten uskalla syödä kun hälykellot alkavat soida samantien. Nyt on hetki rauhallista ja sellaisena hetki (ja muutama hetki tämän jälkeenkin) saa luvan pysyä.