Oli oli, muttei meikäläisellä näkynyt. Kävin päivällä naapurissa (eli sama kortteli, mutta kulman takana) kahvilla ja takaisin tullessa ihmettelin miksei ulko-ovi aukea. Kirosin hetken kun luulin, että oli väärä avain. Ei ollut väärä avain. Oli väärä ovi. Vaivihkaa köpöttelin sitten seuraavan rapun eteen...

Naapuri oli käynyt lääkärissä joka varoitti suolistobakteerista. Kiva kiva. Tuli vaan mieleen, että onko kukaan oikeasti ajatellut millaisten terveysriskien kanssa hoitajat työskentelevät? Palkan lisäksi vois siis saada pisaratartuntana kaikenmaailman tauteja ja eritteiden kautta vielä lisää. Tai mitä jos joskus neula kiireessä lipsahtaa ja tuleekin omaan sormeen? Itsellänikin on kiireessä sattunut niin, että olen tökkässyt omaa sormeani käytetyllä neulalla. Se on aina yhtä mukava odotella kolme kuukautta  ennen kuin varmistuu oletko saanut pistoksesta jotain vai et. Nyt on siis suolistobakteeria joka leviää melko helposti. Suurin osa on varmaan lukenut lehdestä, että kolme on jo kuollut. Vaikka sitä hoitajana kuinka huolehtii ettei saa itse tartuntaa tai tartuta itse mitään eteenpäin niin joskus vaan ne virukset ja bakteerit ovat niin hemmetin ovelia.

Mutta ei tästä alasta enää. Varsinkaan nyt kun on päässyt jo töistä kotiin. Huomenna sitten taas uudestaan.

Kakkoskerroksessa on taas bileet. Kuuntelevat Olavi Uusivirtaa juuri nyt. Olisi niin käsiaseelle käyttöä. Muutenkin kun on univajetta niin olisi kiva nukkua yönsä. Biisi vaihtui Yön Rakkaus on lumivalkoiseen. Hyvä biisi. Ei ehkä tarvikaan tehdä valitusta. Voikohan heille esittää biisitoiveita?