Itse olen ollut viime tiistaista asti flunssan kourissa. Tänään vielä kunto hieman heikko. Hieroin pari tuntia ja alkoi viimeiset 15 minuuttia olla aika tuskaa. Kuopukseen iski lauantaina kuume ja on nyt koulusta poissa. Jätin isälleen. Sairastakoot siellä. Saan luettua rauhassa kokeisiin. Jos vain viitsisi...

Nukahdin eilen puoli seitsemän maissa kaikki vaatteet päällä sängylle kesken lehden luennan ja heräsin aamulla kello 8 kun Poitsulta tuli viesti. Reilut 14 tuntia sitten unta putkeen. Enkä ollut herännyt kertaakaan sinä aikana. Ainakaan en muista. Ja kai olisin vaihtanut yövaatteet tai edes farkut pois jos olisin herännyt. Hieman väsymys koettelee.

Ei ole mitään tekemistä. Inhottava päivä. Tai olisi, mutta ei huvita aloittaa tekemään mitään. Jos nyt olisi viisas niin tekisi vaikka sen ekan portfolion valmiiksi. Mutta kun ei ole. Ei voi lähteä salillekaan. Voisi sinne paeta tylsyyttään. Tai voisi lähteä kauppaan. Mutta kun ei huvita, eikä ole nälkä. Tuskin sitä kai hetkessä nälkään kuolee? Ei näillä läskeillä. Juomapuoli pitää pitää kunnossa. Onneksi on vielä kaapissa kaksi kuoharipulloa. Taidan korkata toisen. On tässä selvinpäin oltukin jo monta päivää. Hyvästi selvä viikko. Kun huomiseksi pääsee kello 9 harkkapaikalle niin hyvin menee. Taida soittaa Anitalle jos se on kotona niin voidaan juoda molemmat pullot kerralla. Ei tunne se toinen pullo itseään yksinäiseksi siellä kaapissa. Minä olen niin empaattinen, että ajattelen jopa kuohari pullon tunteita. Toisaalta voisi juoda sen punkun pois kun se on jo avattu..

Kiva. Tuli tälle päivälle sitten ohjelmaa! Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!