Tietokoneen. Tarkemmin sanottuna kannettavan tietokoneen oli tätini luvannut esikoiselleni JOS tämä muuttaa isälleen. Muuten ei tipu. Eli niin kauan kuin lapsi asuu kanssani ei tätini osta lapselle tietokonetta. Jos tämä niin ei mikään ole ala-arvoista lapsen lahjontaa. Ei mikään ihme, että lapsi on sekaisin ja haluaa isälleen keinolla millä hyvänsä.

Vedän paremmaksi. Käyn ostamassa huomenna esikoiselle oman kannettavan. Loppuu se saatanan narkuna siihen. Ei tarvi muuttaa isälleen kun on oma kannettava omassa huonessa. Lisäksi olen niin vittumainen, että alan etsiä lapselleni alkuvuodesta omaa asuntoa. Tästä vaikka samasta korttelista. Yksiö, joka odottaa kunnes esikoinen täyttää 18. Aívan. Jos vittumainen haluaa olla niin ei kannata aloittaa minulle. Jos sotaa haluaa niin alkaa vain kaivaa itselleen hautaa. Rahalla saa kuin saakin rauhaa ja rakkautta....

Minä ainakin haluan kotirauhan jonka sukulaiseni ja lapseni isä on vienyt. Jos saan sen takaisin rahalla niin antaa mennä. Mutta nyt loppuu tämä paska. Kiitos.