Joskus ei tiedä miten pitäisi suhtautua. Miespuolinen koulukaverini toi minulle suklaata kaupasta sekä mustan pipon jossa luki Nutcase. Kyllä. On menkat. Mistä ne koulussa aina sen huomaa?

Tänään taas nautin täysin rinnoin koulussa olosta. Tein pitkän päivän ja ruokiksella menin kävelylle koska ilma on kertakaikkisen ihana. Teki hyvää se ulkona olo. Jaksoi taas hieroa uudella innolla. Kaimalleni oli laitettu eräs isokokoinen mies, jolla lievää psyyketaustaa. Vaihdoin asiakkaani hänen kanssaan koska tuntuu, että voisin tulla toimeen paremmin. Kaimani nimittäin sanoi, että pelkää sitä miestä. Noh, meillä meni ihan kivasti. Kyllä hullu toisen tuntee. Lisäksi minulla oli avohoidossa pusero päällä mikä ehkä lisää luotettavuutta. Meinasin laittaa vielä sen Nutcase piponkin, mutta opettaja ei antanut.

Meni taas hermo ex:ään. Mitä paskaviestejä se taas jaksaa laittaa. Se psyykkaa omaa lastaan minua vastaan. Kuopus on alkanut kyselemään, että äiti rakastatko sä vielä mua. Ei mikään ihme kun isänsä kyseenalaistaa kasvatukseni lapselleen. Saatanan ääliö. Haukkuu minua lapselleen kun "jätän lapsen yksin" eli pariksi tunniksi ja kyttää mitä teen milloinkin ruuaksi vain teenkö ollenkaan. Lapsi on sentään koulussa, että eiköhän se herranjumala pärjää! Sitten Kuopus ilmoittaa, että äiti ei huolehdi hänestä ja iskä huolehtisi. Tollaisia se idiootti syöttää lapselleen. Oikein turvallisuuden tunnetta koko rahalla. Tekisi joskus mieli niin kertoa kuinka isänsä potki kun odotin Kuopusta. Olisi pitänyt niin ottaa kuvia niistä mustelmista mitä jaloissa oli. Näin jälkikäteen kun miettiin niin pääsisi nyt vähän helpommalla kun voisi vedota niihin pahoinpitelyihin kun puhutaan lapsen tapaamisoikeuksista... Mutta eiköhän tässä jotain keksitä...