Katselin muutama päivä sitten olohuoneen ikkunasta ulos. Yleensä katselen ylöspäin koska silloin näkyvät ihanat maisemat. Alaspäin kun katsoo niin näkyy tylsää tietä. Vai onko se tylsä? Liitän tähän kuvia siitä kyseisestä tiestä. Ihan outoa.

693940.jpg

Asuuko tässä kohtaa kirjain A? Vai onko tässä jokin salainen kulkuaukko Aurinkoon? Vai onko tarkoitus, että kaikki A:lla alkavat ihmset menevät tähän. (Onneksi ei minun nimeni!) Toistaiseksi ei tungosta.

693946.jpg

Ja hämmennys vain jatkuu. Lisää näitä. Ovatko nämä A:t tarkoitettu monipersoonallisille? Ja tässä kuvassahan on kaksi erikokoista ympyrää piirretty, että tarkoittaako se, että toinen on laihoille ja toinen lihaville? On tää maailma kanssa kummallinen. Aina pitää laittaa johonkin kategoriaan. Kohta ei uskalla ulos mennä. Mitä sitten kun on näkyy iso V. Siihenkö pitää mennä seisoon? Tai odotella kun avaruusoliot tulevat hakemaan isolla, punaisella, karvaisella aluksella. En ala.

Olisi ollut mukava nähdä kun näitä on tähän maalailtu. Olisin nimittäin ehkä, vähän, mahdollisesti, huudellut ikkunasta. Ja kysellyt. Saahan sitä kysyä? Saa. Mutta voi saada myös tyhmiä vastauksia. Ehkä. Tuli muuten sitten mieleen, että mitä jos nämä raapustukset kadulla ovatkin niitä graffititöhrijöiden tekosia. Seinät loppu niin piirrettään katuihin. Tarvii muuten soittaa pojalle, ettei vaan ole...

Ei ole. Vähän jo pelotti. Siitä kun ei tiedä mitä keksii (nim. uin punainen ämpäri päässä järvessä). Vai olisko tää tässä nyt sitten sitä katutaidetta? Mähän alan rahastaa tällä. Eli meille vaan ja kympin pääsymaksulla pääsee katselemaan nykykatutaidetta. Kahvitarjoilu sisältyy hintaan (pullaa ei irtoa!).