Ei perkele! Tilasin kunto plussan ja lehden välissä tuli näytekappale TenaLadystä. Otan jo vittuiluna. Jos kerran menee kokeilemaan TenaLadyä niin onko siitä sitten kuultava monta vuotta? Tästäkin tapauksesta on jo useita kuukausia. Mutta imevät kyllä todella paljon! Että ei ne huonoja ole. Vähän ehkä kalliita kai kuukautissuojina?

-M-:lle vinkiksi perjantain kosintaan. Ensin aloitat jo torstaina puhumaan kuinka vauvakuume alkaa tulla kun lähipiiriinkin tulee vauva. Ihan varovasti puhut asiasta. Perjantaina alat sitten ihan tosissasi miettimään, että pitäisikö sittenkin se vauva tehdä. Varuksi lainaat kirjastosta kasan Vauvalehtiä... Selailet sitten perjantaina näitä ja mieti samalla, että kuinka kivaa olisi vaikka pari tehdä Inksun seuraksi. Sitten kun puolisolla tarpeeksi epätoivoinen ilme ja hän on jo kaksi kertaa käynyt tupakalla 10 minuutin sisään niin pamautat: mentäskö naimisiin niin vauva saisi oikean perheen? Hih hih... Jos ei toimi niin perkele katokin, ettei tule juhannushäitä!

Illalla on kerhon peli. Laittaisiko tulosvetoon 1-13 vai pelaisiko kerho jopa niin loistavasti, että voisi laittaa 2-9? Kyllä. Tämä oli täyttä vittuilua jos joku ei sitä tunnistanut. Luulisi, että pojilla olisi haluja näyttää kuinka hyvin pelaavat kun varmasti osalla ei todellakaan ole minkäänlaista sopimusta ensi kaudeksi. Sillä huonosti pelattu kausihan tietää sitä, että ei ole jonoa oven takana sopimuslaput kourassa... Mutta aion silti nyt uhrautua ja mennä illan pelin katsomaan kun lähettyvillä olen. Ou jee. Saa ainakin lihapiirakkaa ja kahvia jos tulee paha mieli ensimmäisen erätauon aikana.