K:lla on ollut takapuoli viime aikoina aivan jumissa. Hän on yrittänyt venytellä, käydä hieronnassa (huutaa muuten aika kovaa kun hieroo...hih hih) ja yksi päivä kertoi löytäneensä puolisonsa kanssa oivan venyttelyliikkeen. Siihen kuulemma tarvii kaksi. Luulen, että löysin illalla sen saman venytysliikkeen. On muuten hyvä! Venyy loistavasti syvät lihakset takapuolessa. Itse kun olen kanssa samanlainen jumipylly. Vaikka koulussa saa sitä hierontaa suhteellisen usein niin silti menee takapuoli ja kädet aivan juntturaan. Ja vaikka kuinka yrittää venytellä niin se ei auta kuin hetkeksi ja sitten taas särkee lihaksia.

Herra M on muutaman päivän ehdotellut pikaista tapaamista ja sissinä olen onnistunut ne välttämään. Mutta tänään (tai siis teknisesti ottaen kai eilen) sitten itsehillintä petti. Laitoin viestin, että nyt voisi tulla. Takaisin tuli pelkistetty viesti: "15min". Aika kovaa on jätkä taas ajanut kun tosiaan tuli 10-11 kilometrin matkan siinä ajassa. Sitten hän taas alkoi kysellä mitä kuuluu yms. vaikka homman nimi piti olla suoraan hommaan. Ärsyttävää jahkaamista. "Miten sä pärjäät nyt kun opiskelet?", "Mitä esikoiselle kuuluu?" ,"Miten sillä on mennyt isällään?", " Huolehtiiko se isä siitä hyvin?" ja muuta sellaista. Ja sitten väitetään, että suomalainen mies ei puhu!

Huomenna olisi meno entiseen kotikaupunkiin. Tarvii viedä muutamia joululahjoja (jos vain muistan ottaa ne mukaani...) ja käydä katsomassa kuopukselle pitkää takkia hameen kanssa. Sitten juhlakengätkin tarvisi ostaa...

Keskiviikkona on pikkujoulut! Jihuu... Kuoharipullo mukaan ja koululle! Toivottavasti osaan käyttäytyä... Pahin pelkoni on 19-v. I joka on vitun ärsyttävä "pappa betalar"-kusiainen. Jätkä ei arvosta ketään eikä koulunkäyntikään tunnu oikein kiinnostavan. Muilla on motivaatio tosi korkeella ja se vaan naureskelee ja lintsailee. Se puhuu tosi rumasti kaikille ja kuvittelee olevansa maailman paras. Voi olla, että sitä on pakko jossainvaiheessa oikasta. Mutta toivottavasti ei keskiviikkona... Sen kommentit eräälle nuorelle opiskelijakaverilleen oli musta aivan jo liikaa. "No, et sä osaa kuitenkaan hieroa niin ihan sama mitä teet." Siinä vaiheessa kun tyttö oli kyyneleet silmissä niin meillä kaikilla vieressäolijoilta paloi hihat ja pahasti.

Kiva kun ei saa nukuttua. Olkapäätä särkee aivan hemmetisti. Lisäksi kai se liika proteiini piristää iltasellaan saatuna... Jos joku huomasi niin edellisessä kirjoituksessa mainitsin vain yhden asian koska suklaata ei tee mieli. Toinen on sitten tää just laitettu-olotila. Toissapäivänä nimittäin söin sitten veljeni lahjapakettiin ostetun konvehtirasian... Että hyvä joulua veli vaan... Et sinä olisi niistä tykännytkään?