Aika on melkoisen ihmeellinen käsite. Juuri tällä hetkellä toivoisi sen kuluvan helvatan nopeasti, mutta toisaalta.. Jos aika kuluisi hitaammin niin vanhenisi hitaammin. (Luoja mitä blöndi ideoita..!) Joskus kun odottaa jotain niin huomaa kuinka hitaasti aika menee. Kuten meni kevät. Odotin Metallican keikkaa ja odotin ja odotin. Nyt se on ohitse ja se päiväkin meni ihan hujauksessa. Sitten kun miettii kuinka kauan on aikaa rippikoulusta tai ylioppilasjuhlista niin hups. Kuka kumma on minusta näin vanhan tehnyt! Ajokorttikin on ollut 17 vuotta! Ja olen vasta 26... Mikä ei täsmää? Persoonallisuushäiriö vastaan ajankulu. Toimiva yhtälö kenties?

Aika on mennyt toisaalta nopeasti. Olen jälleen kerran lukenut blogeja minkä ehtinyt ja löytänytkin uuden luettavan. Vaihteeksi oli kiva lukea miespuolisen kommentteja. Koska itseäni kiinnostaa ns. ei naiselliset asiat kuten jääkiekko, remontoiminen jne. niin miesten kirjoittamia blogeja on mukava lueskella. Itse en ole kovin (yllätys, yllätys) kiinnostunut viimeisemmistä meikkivinkeistä tai uusimmistä Vercasen luomuksista. Ihan sama. Olin tänään tosiaan An:n kanssa rautakaupassa ja totesimme kuinka ihanaa olisi sellainen kauppakeskus mikä olisi täynnä rakennusjuttuja, työkaluja, maaleja, tapetteja, laattoja, listoja. AAAhhhhh! Sain jo! Eilen etsin kahden millin puuteriä ja "kaikkitietävä" myyjä sitten ystävällisesti tuli auttamaan. Tarjosi betoniteriä. Sanoin, että puuteriä etsin en betoni. Sanoi, että niilläkin voi puuta porata. Sitä en suinkaan epäile. Kai sitä voi porata millä vaan mutta jälki voi olla sitä sun tätä. Lähdin kaupasta menemään. Vituttaa tollainen kusetusmeininki. Ihan kuin nainen ei tietäisi mistään mitään. Sama homma oli vuosia sitten kun menin ex:n kanssa autokauppaan. Ystävällinen (taas..) myyjä  kysyi mitä etsimme (ööö....autoa?) ja voiko auttaa. Sanoin, että muuten ei ole väliä, mutta pitää olla alle 150000 ajettu eikä ranskalainen. Ette arvaa, mutta se idiootti vei meidät Volvo 440:n luo. Esitteli sitä sillä välin kun kihisin kiukusta.

- Niin sanoin, että ei ranskalaista. Tässä autossa on Rellun kone. Ja tietääkseni Rellu on ranskalainen. Vai etkö sinä sitä tiedä?

Ja lähdin sitten aika rivakasti menemään. Sanoin vielä kuuluvalla äänellä, että tällasesta kaupasta missä pidetään asiakasta idioottina ei mitään osteta. Ex kipitti perässä ja yritti hyssytellä. Voi jumankauta! Jos sanon, että EI ranskalaista niin se tarkoittaa ettei ranskalaista missään muodossa (paitsi perunat..).

Se jätkä pilas koko illan.

Näitä tapauksia riittää...