Olin (lällällää) Prahassa kuukausi sitten. Oli ihanaa päästä hetkeksi pois kaikestä arjen pyörityksestä. Kävin ostoksilla ja ostoksilla. Karkas mopo käsistä... Ostin viidet housut (itselleni), kolmet kengät (itselleni), kaksi talvitakkia (oli alessa 3-5 euroa kappale), kaksi jättikassillista miesten vaatteita (jep, sinkku olen), kuopukselle koulukassin ja sandaalit ja paitoja, esikoiselle kahdet kengät ja paitoja ja housut.

547157.jpg

Niin. Niistä miesten paidoista. Oli pakko ostaa kun oli niin järjettömän halpoja. New Yorkerissa oli alennusmyynti ja miesten osastolta sai paitoja ja takkeja 1-5 euroa kappale. Ostin esikoiselleni ja itselleni vaatteita. Muutamat farkut ostin Kenvelon liikkeestä. Se paikka on ehdoton suosikkini. Sieltä löytyy meikäläisen kropalle täydellisiä farkkuja.

Kulttuuria olisin voinut harrastaa enemmän, mutta Picasson näyttely ja kaljan juonti oli kuitenkin tälle matkalle tarpeeksi. Suosittelen Metro-nimistä teatteria jos joskus olet sinne menossa. Mustaa teatteria parhaimmillaan! Sitten Prahassa on aivan ihana viisi (?) kerroksinen museo, jossa on eri vuosisadoilta tauluja. En just nyt muista nimeä, mutta matkaoppaissa on varmaankin jotain siitä kerrottuna.

547209.jpg

Eikö olekin ihanaaaaa...... Tämä kuva on kyllä otettu aika hyvin kaksi vuotta sitten. Mutta mieli tekisi mennä syksyllä uudestaan. Kuka lähtee mukaan ? (Ja kuka maksais?)