Vanhempain ilta... Ei tullut Lauran isä. Tuli äiti. Joka on muuten ihan kamalan näkönen. Pallokalasilmät, aivan liian isot huulet pieneen naamaan. Ei mikään ihme, että kävi jätkä vieraissa.. Pettymyshän se toki oli, etten päässyt vanhempainiltaan flirttailemaan... Oli siellä yksi ihan kivan näköinen isukki, mutta kun sen pelottavan näköinen vaimo oli mukana niin en uskaltanut...

Koulussa on IHANAA! Tuolit on paskat istua, mutta muuten kyllä olen niiiin onnellinen. Taitaa olla ainoa hyvä ja mukava asia tällä hetkellä (syysdepis tulee...). Ei ole ainoa. Kiitos Södertäjeen mukavista viesteistä.... On oikeasti tosi piristävä "keskustella"  jonkun "ulkopuolisen" kanssa.

Niin. Ja arvatkaa kuka soitti tänään? Herra M. Mitä vit...aaa! Halusi kuulla mitä mulle, lapsille ja kaikille muillekin kuuluu. Se vähän loukkaantui kun sanoin, ettei irtoa... Sano, ettei sen takia soittanut. No minkä sitten? Olisi kiva jos jätkä kertoisi mitä se musta oikeasti haluaa. Minä en vain käsitä... Olen ihan pihalla... No, se siitä. Hän on kävellyt onnensa ohitse jo kauan sitten ja takaisin ei voi palata... Sorry.

Päivän vaate palsta loppuu tähän. Ei jaksa. Mene aikaa ihan turhaan.. Kuten jo aiemmin kerroin, että varmasti kyllästyn jossain vaiheessa..  Ja se jossain vaiheessa tuli nyt...

Rakas osaston vastaava on ilmoittanut, että jatkossa kaikki tekevät omat yövuoronsa, joten multa loppuu yöt. Haistakoon paska. Lopetan täällä varmaan ensi kuussa... Että työttömien joukkoon tulen.. Catch me! (Muuten hyvä, mutta kun tällä alalla ei työt lopu...)