Ihan pikkasen nauratti. Kimin salasuhde. K: kertoi, että tämä julkisuuden hakuinen italialaisnainen oli kertonut Kimin ostaneen hänelle ruusuja. H a h  Hah. Suomalainen mies ostamassa kukkia! Kuka oikeasti uskoo sellaista? Että ihan höpöhöpö juttua on se. Suomalainen mies ei osta kukkia edes seksin toivossa. Se vain on taivaan tosi.

Rupesin itse oikein miettimään koska mies on minulle viimeksi ostanut kukkia. Esikoisen isä ei ole ostanut koskaan. Kuopuksen isä on ostanut kaksi kertaa. Ekan kerran kun yritti saada minuun vaikutuksen 19-vuotiaana ja toisen kerran kun vietin kuopuksen kanssa ensimmäistä äitienpäivää. Ensimmäinen poikaystävä toi ruusun kun valmistuin ylioppilaaksi. Olimme silloin jo eronneet tosin. Mutta se sai meikäläisenkin kyyneliin. Tai olisi saanut jos en olisi ollut jo silloin niin jurrissa. Olin vetäissyt kai siinä vaiheessa jo kuoharipullon.

Suomalainen mies ei siis kukkia kotiin tuo. Eikä mihinkään muuallekaan. Ja jos tuo niin puoliso epäilee. Ja syystä. Koska suomalainen mies ei tuo kukkia kuin syyllisyydentunnossa. Tätä traditiota voisivat miehet kyllä muuttaa. Mitä jos jatkossa kaikki miehet veisivät joka palkkapäivä mielitietylleen kukan? Joka palkkapäivä tästä eteenpäin harmaaseen tulevaisuuteen asti. Tässä on kyllä se huono puoli, että sinkut jää ilman. Kukkaa siis. Mutta aina ei voi voittaa ja joskus ei koskaan.