Pöllin Kassi-Alman sivuilta  http://aarinko.vuodatus.net/   tällaisen aikani kuluksi. Näitä vaan on mukava täytellä.

SIIS JOS OLISIN…

…KULKUNEUVO: kuumailmapallo.  Mietin pitkään mikä kuvaisi minua parhaiten. Ensiksi ajattelin pölkupyörää, mutta ei sitä jaksa koko päivää polkea (paitsi jos Johnny Depp on satula.. hmmm). Kuumailmapallo on sellainen joka ei tarvitse teitä vaan se voi mennä minne vaan. Vapaana heittelehtiä, nousta ja laskea.

…RUOKA: salatti. Itsetekemäni salaatti, jossa seesaminsiemenissä paistettua kanaa, jotain kivanmallisia makarooneja, amerikan salaattia, aurinkokuivattua tomaattia, sipulia, oliiveja ja kastikkeeksi Prahasta tuomaani basilikaoliiviöljyä. Järjettömän hyvää (like me, babe).

…KIRJA: Joku kirja joka vie mukanaan, jota tekee mieli lukea uudestaan ja uudestaan ja joka antaa jokaisella lukukerralla jotain uutta ajateltavaa. Dorian Grayn muotokuva!!!! Se se on. Tarviikin lukea taas se. Kirjoittanut Oscar Wilde. 

…ELÄIN: Joutsen. Tätä ei tarvitse edes miettiä. Joutsen on mielestäni maailmankaikkeuden kaunein olento. Siitä huokuu arvokkuutta, kauneutta, uskollisuutta.


…HISTORIALLINEN HENKILÖ: Haluaisin olla Hitler niin voisin tappaa itseni ennen kuin tekisin jotain niin järjetöntä kuin se egoistipaska teki.

…MUSIIKKIA: Madonna. Siinä on nainen, joka on aloittanut tyhjästä ja on päässyt pitkälle (ja sen mies on aika ihku..)

…HUONEKALU: 1900-luvun alun vanha nojatuoli tai sohva. Sellanen kun E ja V olivat hommanneet. Vihreällä kankaalla vielä. Ahhh... (kade olen)

chiptuo2.jpg

…KUKKA: Valitsen sittenkin auringonkukan. Ne on upeita. Näyttäviä.


…RAKENNUS:  Keskiaikainen kivikirkko Prahassa. Niistä vanhoista kirkoista huokuu niiden eletty elämä. Henki salpautuu aina kun sellaiseen menee.

…VUODENAIKA: Kevät. Keväällä kaikki alkaa kuolleen talven jälkeen uudestaan elää. Ihanaa.

…MATKAKOHDE:  Tää tulee yllärinä, mutta Praha. Siellä on historia niin selvästi näkyvissä. Kiehtova paikka.

…HUVIPUISTON LAITE: Minäpä olen autorata.

…MAISEMA: Auringonnousu järven rannalla koivunlehtien heiluessa tuulessa.