Kummityttöni soitti. Hän kertoi, että kuopuksella ei ollut tänään pipoa koulussa. Kiitin soittamisesta ja patistin tytön tekemään läksyjään. Ei hyvää päivää mikä kantelupukki se lapsi on!

Tänään on kylmä ja vetoinen päivä. Menen kohta peiton alle nukkumaan tätä väsymystä. Viime yön nukuin huonosti ja nyt väsyttää. Koulussa käsiteltiin tänään hermoja ja kaikkea sellaista minkä kanssa olen tekemisissä päivittäin työssäni. Kuuntele nyt sellaista. Nuoriso kyseli tyhmiä ja minä haukottelin.

- Niin miten ne spasmit näkyy? Voiko silloin kävellä? Voiko halvaantunutta puolta hieroa?

Krooh pyyh... No eiväthän he tietenkään voi asioista tietää koska kaikki tämä on heille uutta ja ihmeellistä. Mutta me kaksi jotka hoitoalalla olemme puuduimme. Totesin, että ensiviikolla kun on taas vastaavaa niin teen sen ajan jotain hyödyllistä. Edelleen on tekemättä muutama avoimen yliopiston tehtävä...

Hieronnat alkoivat kahdeksalta ja kymmenen aikaan meinasin nukahtaa kun tein kolmatta niska-hartia hierontaa. Se olisi ollut jo noloa kun hieroja alkaisi kuorsata! Onneksi seuraavaksi tuli oikein puhelias ja reipas 84 vuotias nainen. En ole sitten ihan heti nähnyt kenelläkään yli 40 vuotiaalla yhtä hyviä selkälihaksia. Että se liikunta vaan kannattaa.

Silti en mene tänään salille. Kohta tulee asiakas ja sitten menen nukkumaan jotta jaksan yövuoron. Väsyttää jo etukäteen kun tietää, että seuraava vapaa päivä on 18.11. Onneksi sentään tänä vuonna....