Olin kaksi päivää ilman deodoranttia. En vapaasta tahdostani vaan dödö jäi äidilleni enkä ehtinyt ostaa uutta kun harrastan työntekoa. Työkaverit eivät valittaneet kuitenkaan vaikka itse kärsin kuin hirvi dödöttömyydestäni. Tässä alkulöpinässä on siis ihan tarkoituksensakin. Kun ystävälleni K:lle valitin asiasta hän oivana insinöörinä heti keksi miten olisin voinut välttää hajuhaitat (joita siis työtovereiden mielestä ollut...). Kainaloon vaan TenaLadyt viikoksi niin tippuvat pisarat uppoavat niihin! Onko kukaan vielä keksinyt noin loistavaa ideaa? Lisäksi mietimme mitä kaikke TenaLadyillä voi tehdä. Tässä muutamia ehdotuksia.
- kuukautissuojina (jo siis hyväksi todettu).
- kainaloissa hienestäjinä
- imettäville äideille rintaliiveihin tippasuojaksi
- silikoni implanttina persuksiin alushousuihin. Yksi kummallekin sivulle niin balanssi säilyy.
- silikoni implanttina ylähuulen alle. Kyllä tulee upeat pusuhuulet!
- implanttina rintoihin rintaliivien alle.
- suurissa kengissä pienentäjinä sekä pohjallisina
- teippipaplareina (ei lähde kovin helposti irti nukkuessa)
- pannun alusena
- patalappuna
- pölyrättinä, myös lattialiinoina
- tyynynä kun laittaa muutaman tyynyliinan sisälle. Pluspuolena voi itsesäädellä tyynynsä paksuuden.
- puutarhaan taimien kasvualustana
- jumppa-alustana yhteenteipattuina. Ei luista.
- hikipyyhkeenä salilla. Imee taatusti litratolkulla hikeä.
- hätä tilassa TenaLadyn voi kastella kylmällä vedellä ja puristaa janon iskiessä tipan kerralla suuhun.
- kylmä- sekä kuumapussina
- saunapeflettinä
- jos teippaa Tenat jalkojen pohjiin ja ruiskuttaa niihin jotain lianpoistajaa niin voi vain luistella kotonaan lattialta lian pois.
- solariumissa silmäsuojana sekä lentokoneessa silmien suojana nukkuessa mikäli valo häiritsee. Kun laittaa tarrapuolen kasvoille niin ei lähde ihan pienissä ilmakuopissa pois.
- Taskumattina. Kaada litra vodkaa ja laimenna sitruunalla. Voi ottaa mukaan myös veneretkelle. (kohta tulee juhannus ja usea urpo kuitenkin hukuttaa kännissä itsensä. Olisihan se jälkeenjääville mukava muistella kuinka Pena upposi TenaLadyn kanssa järveen...) Tämä oli törkeä herja. Varsinkin kun juuri ystäväni serkku löytyi hukkuneena... Sori.
- puutarhatuoleille pehmusteena. Niitä voi sitten maalailla oman mielensä mukaan eri väreillä. Lisäksi ei haittaa jos naapurin virtsanpidätyskyvytön mummeli tulee istuskelemaan tuoleille.
- laastarin. Voi tulla isompikin haava. Haittapuolena on se, että voi vuotaa kuiviin. Toisaalta saapa spr uutta verta suoraan pussista.
- sitten tuli vielä tässä 4D:n penistrilogiaa seuratessa mieleen, että jos jollain (nyt ei puhuta siitä viime syksyisestä TOSI pienestä vaikka se kaikille mieleen tulikin) on esim. 3 cm pitkä niin voi teipata TenaLadyn jatkoksi. Ei tarvitse miehen mennä leikkauksiin kun vaan käärii Tenat ympärille!

Että tällasia tuli mieleen kun on ollut kuusi päivää töissä putkeen ja odottaa vielä huomista iltavuoroa eli seitsemättä työpäivää... Ja minullahan on todettu mielenterveyshäiriö... Heh heh.. Hulluilla vaan on niiiiiin paljon hauskempaa...

Miten ihmeessä olemme pärjänneet ilman TenaLadyä tähän asti!